mboost-dp1

Partnership on AI

Store selskaber går sammen om standarder for AI

-

Amazon, Facebook, Google, IBM og Microsoft går sammen om at skabe en form for ‘best practice’ og standarder for udvikling af kunstig intelligens (AI – Artificial Intelligence).

Partnerne stifter en non-profit organisation, der også vil invitere andre lignende organisationer, forskere og specialister til at være en del af dens vidensgrundlag.

Organisationen har fået det mundrette navn ‘Partnership on Artificial Intelligence to Benefit People and Society’ – forkortet til ‘Partnership on AI’.

Organisationen håber at ‘kunne maksimere AI’s potentiale og sikre, det kommer så mange mennesker til gode som muligt’. Dette skal ske gennem grundig forskning og udvikling af fælles standarder.

Apple og Elon Musks OpenAI, der begge forsker i og arbejder med kunstig intelligens, har indtil videre ikke meldt sig ind i Partnership on AI.

De medvirkende virksomheder bidrager med finansiering, research og ledelsesressourcer. Lobbyvirksomhed er ikke en del af Partnership on AI’s arbejdsopgaver.

Gå til bund
Gravatar #1 - kblood
2. okt. 2016 10:43
Top nice :) Det burde også være noget som beroliger Elon Musk lidt med hans AI mareridt.

Han har støttet Open AI, for at prøve at sikre at viden om AI bliver delt og at det ikke vil være en AI eller en virksomhed som sidder på det hele. Han vil så også helst undgå at det er en lille gruppe virksomheder som gør det, men det skulle dette også afhjælpe, for jeg tvivler på at de 3 her ville gå sammen om en stor AI som de så vil deles om, for at overgå alt andet.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login