samsung smart things tracker lte gps / Newz.dk

Samsung

Samsung lancerer lille GPS-tracker med mobilnet

Samsung lancerer en GPS-tracker i deres SmartThings-serie, der også har mobilnet.

Samsungs SmartThings er en række IoT smart-produkter som lamper og termostater. Nu er en ny gadget på vej i serien – nemlig Samsungs SmartThings Tracker.

Denne tracker kan spændes fast til ting, børn eller dyr, som man gerne vil holde øje med placeringen af, uanset hvor langt væk de er.

Trackeren har nemlig LTE-mobilnet, hvilket betyder, at den ikke er afhængig af en Bluetooth-forbindelse, som mange andre lignende produkter, til at spore tings beliggenhed.

Samsungs SmartThings Tracker er vandtæt, kan holde strøm i en uge og kan bruges sammen med andre gadgets i SmartThings-serien. Eksempelvis kan lamperne indstilles til at tænde, når trackeren nærmer sig ens hus.

Den bruger en såkaldt LTE-M-forbindelse, der er mobilnet, som bruger mindre strøm end en almindelig dataforbindelse.

I USA kan trackeren købes senere på ugen for 99 dollars, hvor man så får et års mobilnet med i prisen, hvorefter man skal betale fem dollars om måneden eller 50 dollars for et år for mobilnettet.

Gå til bund
Gravatar

#1 p1x3l 12. sep. 2018 10:18

"Trackeren har nemlig LTE-mobilnet, hvilket betyder, at den ikke er afhængig af en Bluetooth-forbindelse som andre lignende produkter til at spore tings beliggenhed."

Ehm? der findes rigtig mange GPS tracker med SIM-kort? 4/5år siden satte første op for ven til at gemme i stellet på hans bike det var dog uden data bare SMS kommando til at styre den (find/map/alarm) kostet ikke det vilde... Så spændt på hva den her kommer til koste herhjemme.. lte virker som overkill ang batteri levetid siger lte-m så ska man betale pr md vs taletidskort/prepaid..

https://www.gsmteknik.dk/shop/22-gps-sporing/1508-...

Der ik nogle kilde? Ville gerne vide mere ang. Batteri oh well

Kilde: https://news.samsung.com/us/track-what-matters-mos...
Gravatar

#2 Andreas Ellemann 12. sep. 2018 10:57

#1 Det er en fejl, at kilden ikke er blevet tilføjet før nu. Det beklager vi.
Gravatar

#3 demolition 12. sep. 2018 11:53

Jeg har stadig en gammel tracker liggende som jeg købte efter at jeg fik nakket en motorcykel i 2010. Den fungerer også bare med et SIM kort over GSM nettet og interfacet er gennem SMS. Det var dengang hvor man normalt betalte for sit forbrug (ned til en minimumsgrænse). Jeg mener jeg gav 20 øre per sms med en minimumsgrænse på 7,50 kr per måned ved Telmore. Det kan man næsten ikke klage over. Tror det er svært at finde et så billigt abonnement i dag selv om man kan nøjes med et par SMSer om måneden.

Jeg følger dog interesseret med i hvad der sker på IoT fronten med LoRa og LoRaWan som potentielt kunne give 'gratis' dataforbindelse. Det er jo ikke fordi der er behov for ret stor båndbredde til trackingformål. Til tracking af køretøjer skal der dog være nogenlunde dækning over hele landet før det er rigtigt brugbart.
Gravatar

#4 Ronson ⅍ 12. sep. 2018 20:54

demolition (3) skrev:
Det var dengang hvor man normalt betalte for sit forbrug (ned til en minimumsgrænse). Jeg mener jeg gav 20 øre per sms med en minimumsgrænse på 7,50 kr per måned ved Telmore. Det kan man næsten ikke klage over. Tror det er svært at finde et så billigt abonnement i dag selv om man kan nøjes med et par SMSer om måneden.

Huh? Det er lige præcis sådan jeg gør med min (hus)alarm, så det kan man skam stadig :)
Steve Jobs has no public record of giving to charity. As of 2011 Bill Gates has given about 30 billion to charity.
Gravatar

#5 T_A 13. sep. 2018 06:31

p1x3l (1) skrev:
"Trackeren har nemlig LTE-mobilnet, hvilket betyder, at den ikke er afhængig af en Bluetooth-forbindelse som andre lignende produkter til at spore tings beliggenhed."

Ehm? der findes rigtig mange GPS tracker med SIM-kort?


Du har ret det burde ikke være nødvendigt at fremhæve at en tracker selvfølgelig som min. har indbygget GPS og eget mobile bredbånd.
Men der har været en bølge af små billige "trackers" som virkede ved at de benyttede bluetooth og låner GPS og bredbånd fra mobiltelefoner i nærheden til at sende sin lokation hjem.

Problemet er jo at dette kun virker med mobiltelefoner som alle har købt dette produkt og installeret deres app, så de deler deres GSP og bredbånd med disse enheder.

Så ja hvis alle bare købte deres produkt og delte deres bredbånd og GPS, så ville produktet virke.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login