samsung dslr snyd billede kamera smartphone / Newz.dk

Samsung

Samsung bruger DSLR-foto til at reklamere for smartphone-kamera

Samsung er blevet taget i at bruge et billede, taget med et DSLR-kamera, til at reklamere for kameraet på en smartphone.

En fotograf har opdaget, at Samsung har brugt et foto, som hun har taget med et DSLR-kamera, til at reklamere for deres Galaxy A8 Star-telefon – som man kan se på denne Samsung-side.

Fotografen, Dunja Djudjic, opdagede at nogle havde købt rettighederne til at bruge hendes billede via siden EyeEM. Da hun skulle se, hvor billedet var blevet brugt henne, opdagede hun, at det var Samsung, der havde købt lov til at bruge billedet.

Telefonen, der har et 24 MP front-kamera og et dobbelt-kamera på bagsiden med 16 og 24 MP, tager næppe ligeså gode billeder som et DSLR-kamera, og selvom der ikke direkte står, at billederne er taget med telefonen, så insinueres det kraftigt.

Samsung er før blevet taget i at snyde på samme måde, og det samme blev Huawei tilbage i august – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar

#1 PHP-Ekspert Thoroughbreed 7. dec. 2018 07:08

Og det samme blev Nokia for nogle år siden.

In other news: Water is still wet
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#2 dub 7. dec. 2018 07:53

Alle reklamer for kameraer i smartphones er vel mere eller mindre løgn. Det er de bedste billeder ud af tusind og taget under optimale forhold.
Cheerleader for videnskab.
Gravatar

#3 aajjager 7. dec. 2018 08:15

#2 Well, det er ikke kun i mobil branchen, det handler om marketing, du ser f.eks heller ikke en std Bic Mac på McD reklame! :)
Gravatar

#4 nwinther 7. dec. 2018 09:09

Lige et øjeblik: Der er vel ikke nogen, der tror på resultater fremvist i en reklame?
Hvad enten der er tale om shampoo, vaskepulver, tomat-sauce, TV-oplevelser, tagdækning, eller produktionsskoler, er det løgn og latin det hele. Hvorfor skulle telefoner være undetaget.

Du kan i bedste fald regne med, at ingredienserne er nogenlunde som der står på deklarationen, men nogen egentlig reklame-til-virkelighed-sammenhæng er der ikke og har aldrig nogensinde været.
Gravatar

#5 TwistedSage 7. dec. 2018 10:04

Er denne her nyhed ikke oldgammel? Mener den har været postet for nogle måneder siden
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login