SamsungSamsung afviser 3D-skærm i Galaxy S III

Et af de vedvarende rygter om Samsungs kommende Galaxy S III er, at telefonen vil få en 3D-skærm, men den historie har den sydkoreanske elektronikproducent nu været ude og endeligt afkræfte.

Samsung skrev:
Although Samsung Electronics is constantly exploring new technologies for our mobile devices, we have no immediate plan to include displays featuring 3D technology in our upcoming smartphones.

Andre producenters forsøg med 3D-skærme på smartphones har da heller ikke været den store succes. Både HTC’s Evo 3D og LG’s Optimus 3D har siden lanceringen måtte se rollen som producentens flagskibsmodel gå til en smartphone med normal 2D-skærm, der kan byde på højere opløsning end 3D-teknologien i øjeblikket tillader.

Samsungs Galaxy S III siges at blive lanceret den 22. maj med en 4,65″ Super AMOLED-skærm og Samsungs egen quad-core Exynos-processor.

Gå til bund
Gravatar

#1 kblood 6. apr. 2012 08:11

Jeg kan heller ikke helt se hvor meget mening det ville give med en 3D skærm på under 5" :P
Gravatar

#2 VonDoom 6. apr. 2012 08:27

Men på sigt bliver det interessant at se hvad 3D skærme vil betyde for (G)UI...
James Bond: Do you expect me to talk?
Auric Goldfinger: No, Mr. Bond. I expect you to die.
Gravatar

#3 ochita 6. apr. 2012 08:42

Godt at der ikke kommer en 3d skærm på Galaxy s3, det ville jo være blasfemi
Gravatar

#4 Joe 6. apr. 2012 08:59

Når man så har set på LG Optimus 3D skærm, så vil jeg mene at det godt kan svare sig. Personligt synes jeg at 3D delen i mobilen er ren legetøj.
Gravatar

#5 gentox 6. apr. 2012 10:13

3D er såmænd en meget god gimmick, men hurtigt noget man bliver træt af når det skal bruges i hverdagen, så er ganske godt tilfreds med at de ikke har givet den en 3D skærm.

Vil hellere høre hvornår de har tænkt sig at sende den på markedet, og om den vil understøtte de danske LTE 4G frekvenser.

Og ja, jeg kan se i nyheden, at der er en forventet udgivelse den 22 Maj, men er den dato officiel?
Gravatar

#6 weeviking 6. apr. 2012 13:22

Er jeg den eneste der så ikke har hørt et eneste rygte om at den skulle komme med 3D skærm?
Regner med at det bliver min næste telefon så har læst alle de artikler jeg er faldet over og ingen har nævnt noget om 3D
skærm??

Anyway med det batteri forbrug det tager er jeg glad for at de ikke går den vej
Sony why do you keep shooting urself in the foot? Stop playing around with the 3D stuff and start ur VR project so you can show the world u wanna make it better. Ps please make the S1 tablet work with the PS3 and let it take over as screen, and used in games as a secondary optional screen for ingame info..... oh and make it a white Xmas please....
Gravatar

#7 Veng 6. apr. 2012 13:52

Dagens bedste nyhed. Af hjertet tak, Samsung. I min optik stod netop en 3D-skærm som den eneste anke mod de specifikationer, alle rygterne beskriver.
Gravatar

#8 Scapegoat 6. apr. 2012 14:25

"Åh nej ingen 3D skærm, lorte telefon!!!!1111 Så skal jeg bare slet ikke have en S3 bla bla bla..."

Okay seriøst:
#1 Lige præcist, jeg kan se det "smarte" i at se en biograffilm i 3D hvis det er det man er til, jeg foretrækker stadig selv 2D, men at man vil smide det i en så lille skærm, fatter jeg ikke.
Indtil videre lyder S3 også som den mest interessante telefon lige for tiden. Kan især godt lide rygtet om den ikke-plastic-agtige overflade. Det er det eneste negative jeg kan komme i tanke om ved konens S2.
"I wanna watch the scary monkey show!" Gir - Invader Zim
Gravatar

#9 JesperZ 7. apr. 2012 11:26

Fatter slet ikke hvorfor man vil smide 3D i mobiltelefonskærme. Altså der har man jo sine fede fingre inde foran, og det ødelægger vel 3D oplevelsen. Medmindre det udelukkende er til film, men hvor mange ser lige film på deres smartphone?
Tak fordi du læste min signatur :)
Gravatar

#10 PraetorianGuard 8. apr. 2012 19:25

Har selv stået med en Optimus 3D og var ikke synderlig imponeret over skærmen og endte med at få hovedpine af at stå og kigge på den.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login