samsung galaxy home smart højtaler / Newz.dk

Samsung

Samsung afslører smart-højtaler og nyt smartwatch

Til Samsungs Galaxy Note 9 event afslørede selskabet, udover telefonen, også deres første smart-højtaler sammen med et nyt smartwatch.

Smart-højtaleren, med navnet Galaxy Home, skal konkurrere med de populære Google Home- og Amazon Echo-højtalere og vil være styret af Samsungs egen AI-assistent Bixby, der også er at finde på selskabets smartphones.

Galaxy Home har seks indbyggede højtalere og en subwoofer. Derudover har den otte far-field-mikrofoner til at opfange stemmer, der eksempelvis beder højtaleren om at spille musik.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men Samsung vil afsløre mere i november.

Samsungs nye Galaxy Watch vil være vandtæt, have en Super AMOLED touch-skærm med Gorilla DX+ Glass, en Exynos 9110 dual core 1,15 GHz-processor, en pulsmåler, accelerometer, gyroskop og barometer.

Den vil komme i en bluetooth-udgave og en udgave med LTE via eSIM. Derudover kan den fås i to størrelser, hvor den ene måler 42 mm og har en 1,2 tommer-skærm og den anden måler 46 mm og har en 1,3 tommer-skærm.

Ifølge Samsung kan batteriet holde i flere dage på en opladning.

Samsung Galaxy Watch kommer til Danmark i slutningen af september, hvor det oplyses at bluetooth-udgaven på 42 mm vil koste 2.799 kr., og udgaven på 46 mm vil koste 2.999 kroner.

Gå til bund
Gravatar

#1 nwinther 11. aug. 2018 09:22

Kan I ikke bare skrive "lancerer"?

Det er jo ingen hemmelighed at "afsløre". Det er dødsyg EB-praksis.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login