samsung galaxy tab s4 / newz.dk

Samsung

Samsung afslører ny tablet-konkurrent til iPad Pro

Samsung har afsløret Galaxy Tab S4 – en ny konkurrent til iPad Pro om skole- og arbejdsopgaver.

Samsungs nye tablet har nemlig fået en funktion, der hedder Dex. Det er en ny mode, der kan gøre Android-tabletten til en form for desktop.

Med Dex kan du enten bruge tabletten som en laptop sammen med et tastatur, eller man kan forbinde den til en computerskærm og bruge den som en desktop.

Dex-mode er Android-baseret, men det er muligt at minimere, lukke og ændre størrelse på vinduer, ligesom det er tilfældet med eksempelvis en Windows-computer.

Tab S4 har en 10,5 tommers skærm med en opløsning på 2560 x 1600, 4 GB RAM, 64 GB lagerplads, en Snapdragon 835-processor, et 13-megapixel kamera og et stort 7.300 mAh-batteri, som ifølge Samsung kan få tabletten til at holde strøm i 16 timer med video kørende.

Samsung Galaxy Tab S4 kommer til Danmark i slutningen af august til en pris på 5.499 kr. for WiFi-versionen og 5.999 kr. for 4G-versionen.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login