RovioRovio advarer mod falske Angry Birds-applikationer

Via Slashgear - , redigeret af Pernicious

Folkene bag det efterhånden enorme Angry Birds-brand, Rovio, har for nyligt i en pressemeddelelse advaret mod at downloade Angry Birds og specielt Angry Birds Space fra uofficielle sider. I stedet rådes folk til at sikre sig, at de downloader den officielle version fra Google Play og App Store, hvis de har interesse i at hente en af Rovios applikationer.

Advarslen kommer efter, at Rovio gennem de seneste dage har modtaget et øget antal anmeldelser af falske applikationer indeholdende virus, hvor også programmer, der stjæler brugerinformation fra de inficerede telefoner eller tablets, er fundet.

Ifølge Rovio ligger problemet hovedsageligt i forbindelse med download af firmaets nye Angry Birds Space, men også den originale version af Angry Birds har gennem den sidste uges tid givet problemer.

Gå til bund
Gravatar

#1 glitch 19. apr. 2012 06:23

Off topic:
Google Play, App Store, Blackberry app world, windows mobile 7 apps ?

Vil det sige hvis man køber noget på app store og senere vil over til HTC så skal man købe produkterne igen, det er da ikke helt fair ?
Måske mobilproducenterne skulle samarbejde lidt og lave en "app cloud" hvor man kun skal købe det en gang og så kan man bruge det på alle sine enheder.
Gravatar

#2 milandt 19. apr. 2012 11:09

#1 præcis ligesom hvis du køber en PC og køber Microsoft officepakke, så skal du købe et andet produkt hvis du går ud og anskaffer dig en Mac.
Yay
Gravatar

#3 CBM 21. apr. 2012 16:04

Hm, så kan folk lære at gå så meget amok over et tåbeligt spil som Angry Birds :)

Well ok, har prævet det og det er da meget sjovt, men ikke sjovt nok at at jeg kan forstå hvordan folk kan tryllebindes af det og til at det kan blive så stort....

I min optik er det blot et lille sjovt spil og ikke spor andet.
#ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login