Ben-Gurion UniversityReservedele kan bruges til hack af telefoner

Der kan indbygges chips i erstatnings-skærme til mobiltelefoner, så hackere derigennem kan følge med i indtastninger, kamera og lignende. Det er også muligt for hackere at installere ondsindede programmer og erstatte url’s med phishing-sider, når brugeren åbner telefonens browser.

Ovenstående er beskrivelser af tests gennemført af sikkerheds-eksperter og publiceret i forbindelse med dette års Usenix Workshop on Offensive Technologies – og altså ikke virkelige hackeres aktiviteter.

Eksperterne peger på, at det kan være meget svært for reparatører at se forskel på en acceptabel og en hacket udgave af en reservedels-skærm for slet ikke at nævne den enkelte bruger, som køber erstatningsskærme over internettet.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 21. aug. 2017 10:04

der arbejdes på at alle telefoner skal kasseres så snart de får en ridse eller en plet på kabinettet... så skumle reservedele bliver ikke et problem!
Vi skal bare købe nyt nyt nyt!

Hver gang med minimale mikroskopiske opdateringer...

som disney så udemærket udtrykker det i en anders and historie, så er telefonen alligevel umoderne og utrendy, 5 minutter efter du har forladt butikken...

og helt ærligt, mon ikke telefonerne... både ios og android telefoner, er så rigeligt overvåget i forvejen? ellers må man jo ty til originale dele hvis det bliver et problem, forudsat at man overhovedet KAN fixe noget som helst elektronik fremover!


meeen... kan jo også være at mange original dele fra fabrikken, allerede har fået disse ting installeret af NSA ... INDTIL telefonen samles på fabrikken! :-)

hvis ikke... så er der her en oplagt mulighed for NSA, CIA m.fl.

en ide til telefon fabrikanterne... placer jeres OS i en ROM kreds... så skal vi alle ud og købe nye telefoner, hver gang der opdages et nyt sikkerheds hul...

OG vi vil kun have mulighed for at hente apps der koster penge... for google og apple skal jo tjene på at vi henter apps...


og I behøver ikke lappe alle sikkerheds huller i den nye version... der skal jo være noget der kan lokke os til den NÆSTE opgradering!

køb den nye samsung galaxy ultra S2017august ... nu med sikkerhed imod stagefright

nu lige så billig som sidste måneds model... kun 12000 kr
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login