mboost-dp1

No Thumbnail

Redmi 13C forventes snart at blive lanceret med spændende design og funktioner

- Via Gadgets 360 -

Redmi 13C forventes snart at blive lanceret som en efterfølger til Redmi 12C – har Xiami bekræftet via X (tidl.Twitter).

Selvom den nøjagtige lanceringsdato endnu ikke er blevet afsløret, har Redmi delt flere teaser-billeder, der viser telefonens design og farvemuligheder.

Det er blevet bekræftet, at Redmi 13C vil være tilgængelig i mindst fire forskellige farver og vil have et centralt placeret hak i vanddråbestil til at rumme selfie-kameraet. Telefonen vil have tynde kanter på siderne og tykkere kanter på toppen og bunden.

Selvom specifikationerne ikke er blevet bekræftet, er der tidligere lækager, der antyder, at Redmi 13C vil køre på Android 13-baseret MIUI 14.0.1 og have en 6,74-tommer IPS-skærm med fuld HD+ opløsning og 90Hz opdateringshastighed.

Den vil sandsynligvis være udstyret med en MediaTek Helio G85 SoC, 8 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Redmi 13C forventes at have en tredobbelt bagkameraopsætning med en 50-megapixel hovedsensor, en 8-megapixel dybdesensor og et 2-megapixel makroobjektiv. Telefonen vil også have et 5.000 mAh batteri med understøttelse af 18W kablet opladning.

Prisen for Redmi 13C er endnu ikke blevet afsløret, men den forventes at være i samme prisklasse som Redmi 12C, der blev lanceret i Indien i marts i år til en pris på ~750 DKK for 4 GB RAM + 64 GB lagerplads og ~917 DKK for 6 GB RAM + 128 GB lagerplads.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login