Razer USA Ltd.

Razer Phone – 699 dollars gamer-smartphone

Via CNET -

Selskabet Razer er måske mest kendt for mus, tastatur, hovedtelefoner og computere specielt møntet på gamere. Men nu er de også klar med en smartphone – Razer Phone – til en pris på 699 dollars eller 699 britiske pund.

Her er ingen afrundede hjørner på hverken skærm eller ramme som på andre smartphonesRazer fremhæver også primært hardwaren i deres nye produkt:

En 5,7 tommer skærm med en refresh rate på 120 pr. sekund. Sammen med teknikken ‘Ultramotion’, som skulle minde om Nvidia G-Sync, skulle det give glidende scrolling i browseren og ekstra god oplevelse af mobilspil.

Telefonens on/off-knap er placeret på siden og har indbygget fingeraftrykslæser til login.

Der er givet forholdsvis meget plads til højtalere i toppen og bunden af telefonen.

Razer Phone kommer med 8 GB RAM, 4.000 mAh batteri, 12 MP dual-kamera på bagsiden med vidvinkel og 2x optisk zoom, 64 GB lagerplads og mulighed for op til 2 TB via microSD-kort. Chippen er en Qualcomm Snapdragon 835.

Styresystemet er Android 7.1.1 Nougat, men Oreo kommer til enheden engang i foråret.

Minijackstikket er droppet, og Razer Phone kommer med USB C-til-minijack omformer.

Der er ingen trådløs opladning eller vandtæthed.

Ordrer på telefonen begynder at blive afsendt 17. november. I europa kan den købes gennem teleselskabet 3. I den sammenhæng skal nævnes, at der også udgives en Limited Edition-udgave af Razer Phone. Der sælges 1337 styks af disse.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 3. nov. 2017 09:51

personligt har jeg det sådan at jeg ikke ønsker store bezels, helelr ikke selv om det betyder store højtalere, stereo er godt, men hvor store højtalere har man brug for i en mobil?

dernæst, så ville jeg aldrig købe en telefon uden minijack... jeg er ikke på #TeamJackOff
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 ScorpD 3. nov. 2017 10:07

Det der irriterer mig mest med min OnePlus 5, som er det samme ved de fleste andre mobiler jeg har haft, er højtalerne.
Hvis de endelig har ok styrke, så er de ikke front-facing og man bliver nødt til at holde en hånd for dem for at få lyder op i ansigtet.

Iflg. Lewis fra Unbox Therapy så er Razer Phone overlegen på det område.


120 Hz lyder også lækkert, men jeg gætter på at det tapper meget strøm siden 90 Hz er default.
Men så er det lækkert at man kan skift refresh rate og opløsning når man vil have lidt længere batteritid.


At smide fingeraftrykslæseren på siden er super… Den eneste løsning jeg kan komme i tanke om som er bedre er hvis den lå under skærmen ligesom Qualcomm’s sensor der benytter ultralyd.


Personlig holder jeg mig langt fra Razer, eftersom jeg blev lidt pigesur over at have ventet +1½ år på deres Raser Blade med Nordic Layout… Og i sidste ende blev nødt til at købe en anden bærbar.
Gravatar

#3 CBM 3. nov. 2017 12:28

har godtnok både en tartarus og en naga chroma, men de bliver snart afløst af logitech g13 og corsair scimitar på min primære gamer maskine, så får den sekundære gamer maskine, lov til at arve razer udstyret
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login