panasonic toughbook 55 modulær laptop udskifte dele bærbar timer batterilevetid / Newz.dk

Panasonic

Panasonic afslører modulær Toughbook: Næsten alle dele kan udskiftes

Toughbook 55 fra Panasonic har udskiftelige dele, så man kan tilføje mere lagerplads, flere porte, et grafikkort og mere til.

Panasonics Toughbook-serie er primært kendt for at være meget hårdfør, men nu har selskabet taget den seneste laptop i serien i en uventet retning.

Toughbook 55 er nemlig modulær, og det er således muligt at udskifte stort set alle dele på bærbaren bortset fra CPU’en og skærmen.

Det betyder, at man kan købe ‘add-on packs’, der giver den ekstra porte, ekstra lagerplads, et dedikeret grafikkort eller en fingeraftrykslæser.

RAM og tastatur kan ligeledes udskiftes nemt, og man kan smide et ekstra batteri i den, så den få en batterilevetid på op til 40 timer.

CPU’en, der dog ikke kan udskiftes, er enten en 8. generation Core i5- eller Core i7-processor. Derudover opgraderes Toughbook-serien også for første gang med USB-C, HDMI 2.0, Bluetooth 5.0 og en touchskærm med en lysstyrke på 1.000 nits.

Bærbaren kan desuden fås med op til 64 GB RAM og op til 2 TB lagerplads.

Prisen for en Toughbook 55 starter på 2.099 dollars.

Læs også Panasonic-udviklede skyklapper på vej: Skal hjælpe med koncentrationen.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 13. sep. 2019 06:31

nice!

Dog kunne det have været smart med indbyggede solceller

til opladning af batteri hvis man er i midten af ingenting

gad vide hvor følsom den touchskærm er? typisk er en touchskærm på en rugged enhed, lavet sådan at du skal bruge hammer og mejsel

fedt med mulighed for dobbelt batteri... det var dog standard for år tilbage og burde stadig have været det, men desværre er udviklingen gået tilbage på mange punkter

tastatur udskiftningen er jeg ikke så imponeret af, da de fleste laptops alligevel kan få deres tastatur udskiftet ret nemt

(eller burde kunne om ikke andet, det er lidt et basalt krav og derfor ikke noget der burde være særligt for en rugged enhed)
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login