SamsungNyt Windows VR-headset fra Samsung

Microsoft har annnonceret, at der kommer endnu et VR-headset – eller Mixed Reality headset, til Windows Mixed Reality-platformen.

Det er Samsung, som lancerer et headset under navnet Odyssey og kommer med dual-AMOLED skærme en 1.400×1.600-opløsning – lidt højere end de 1.400×1.400 pixels hos konkurrenterne. ‘Field of view’ er på 110 grader frem for 95 grader, som andre headsets kommer med.

Odyssey kommer på markedet 6. november til en pris på 499 dollars sammen med et par motion controllers.

Samtidigt med Odyssey-meldingen fortæller Microsoft også, at udviklere nu kan begynde af afprøve SteamVR-on-Windows Mixed Reality, mens brugere kan begynde test af løsningen til jul.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 5. okt. 2017 07:42

spændende at se hvad MS med flere får drevet "MR" til...
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 kblood 5. okt. 2017 20:03

Ja, de har vidst inside out tracking i dette så vidt jeg har forstået, så man skal kun bruge headsettet og de to controllers, ikke noget med sensorer, kameraer eller base stations.

Forstår så ikke helt hvordan det er muligt.
Gravatar

#3 kblood 12. okt. 2017 11:40

Hvilke headsets er det lige der skulle være "de andre" som har 95 graders FOV?

Ah, der nævnes:
Acer, Asus, Dell, HP, and Lenovo

Jeg havde vidst kun hørt om at Lenovo var ved at lave et. Nok fordi de alle er mixed reality.

Det spændende ved dette headset er at de ikke kræver kameraer eller base stations, så det trackes bare man har headsættet og de controllers. Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan, men jeg mener det heder inside out tracking.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login