mboost-dp1

Sidebars

windows file explorer stifinder ikoner mapper papirkurv insider preview / newz.dk

Microsoft

Nyt Windows 10 Insider Preview er landet: Introducerer nye ikoner for mapper og Papirkurv

- Via engadget -

Den seneste Windows 10 Insider Preview-build fremviser nye ikoner for mapper og Papirkurv.

Microsofts fokus på en ensformig brugergrænseflade er i centrum i den seneste build af Windows 10 Insider-programmet.

Opdaterede ikoner til Windows 10 er langsomt blevet rullet ud siden 2019, og i denne omgang er turen kommet til mapper i Stifinder og Papirkurv.

Enkelte af de nye ikoner har fået et friskt lag farve, der skal gøre det nemmere at adskille dem fra hinanden. Det gælder for mapperne Overførsler, Skrivebord, Billeder og andre.

windows ikoner mapper papirkurv insider preview / newz.dk

Mapperne i Stifinder er også blevet orienteret på en måde, så de stemmer overens med andre ikoner i Windows 10.

Læs også: Microsoft tester ny Windows 10-brugerinterface: Sun Valley kommer senere i år.

Ikonerne for Lokal Disk og Papirkurv er blevet vinklet fremad, hvilket også skal skabe et mere ensformigt udtryk.

Læs mere om den seneste Windows 10 Insider Preview-build her.





Gå til bund
Gravatar #1 - DrHouseDK
31. mar. 2021 10:07
Jeg kan slet ikke vente med at se den nye Papirkurv!
Gravatar #2 - larsp
31. mar. 2021 10:08
Enkelte af de nye ikoner har fået et friskt lag farve

I Am Blown Away !

Favre nye verden. Hvad kan moderne tech dog ikke byde på.
Gravatar #3 - Xaroc
31. mar. 2021 11:06
Rolig nu,bliv siddende.
Smid dem som JPEG,så skal jeg nok selv tilføje dem hvis det er.
Gravatar #4 - sådan
31. mar. 2021 12:24
Jeez, sikke en omgang ligegyldigt bras.
Hvad med at få styr på det rod de kalder 'Settings' og i stedet gå tilbage til det gamle 'Control Panel'. Magen til sjusket lappeløsning skal man lede længe efter...
Gravatar #5 - CBM
1. apr. 2021 12:17
nøøøøøøøøø......øøøøøøjh
Gravatar #6 - linos
1. apr. 2021 18:47
sådan (4) skrev:
Jeez, sikke en omgang ligegyldigt bras.
Hvad med at få styr på det rod de kalder 'Settings' og i stedet gå tilbage til det gamle 'Control Panel'. Magen til sjusket lappeløsning skal man lede længe efter...

Jeg kunne ganske simpelt ikke være mere enig!
Gravatar #7 - udenrigsministeren
2. apr. 2021 20:43
Også driver- og printerindstillinger der er levn, tilbage fra Windows 95/98-tiden. Det er da pinligt, de har overlevet så længe.
Gravatar #8 - CBM
3. apr. 2021 04:28
#7

genkendelighed er vigtigt

jeg ser også gerne at kontrolpanelet fortsat overlever
Gravatar #9 - udenrigsministeren
4. apr. 2021 13:32
Det er ikke alle ændringer, der er dårlige og jeg tvivler på, der er mange, der vil begræde en fornyelse af visse områder - genkendelse eller ej. Herudover handler det også tilsvarende om at foretage ændringer i et tempo, brugerne kan kapere.
Gravatar #10 - CBM
4. apr. 2021 14:27
udenrigsministeren (9) skrev:
Det er ikke alle ændringer, der er dårlige og jeg tvivler på, der er mange, der vil begræde en fornyelse af visse områder - genkendelse eller ej. Herudover handler det også tilsvarende om at foretage ændringer i et tempo, brugerne kan kapere.

de har ændret rigeligt men der sker intet ved at man stadig kan kalde det gamle kontrolpanel hvis man virkelig vil
Gravatar #11 - DrHouseDK
5. apr. 2021 09:22
Jeg er stor fan af det. "control printers" er en hyppig genganger i min hverdag. :P
Gravatar #12 - CBM
5. apr. 2021 09:53
DrHouseDK (11) skrev:
Jeg er stor fan af det. "control printers" er en hyppig genganger i min hverdag. :P

deres 'nye' kontrolpanel er ikke til at finde rundt i og har alligevel heller ikke det meste af det man leder efter

win+r control

det ved man hvad er
Gravatar #13 - Claus Jørgensen
6. apr. 2021 01:31
Apple opdatere deres ikoner: Jubel og artikler på alle IT nyhedssider på internettet

Microsoft opdatere deres ikoner: "lol why"
Gravatar #14 - CBM
6. apr. 2021 05:40
Claus Jørgensen (13) skrev:
Apple opdatere deres ikoner: Jubel og artikler på alle IT nyhedssider på internettet

Microsoft opdatere deres ikoner: "lol why"

fortæller lidt om hvor overvurderet apple faktisk er
Gravatar #15 - Wiking
7. apr. 2021 08:24
Det var ikke specielt pænt før, men nu er det bare mindre pænt?
Skal alt moderne være 2d, kedeligt?
Gravatar #16 - Wiking
7. apr. 2021 08:24
CBM (12) skrev:
DrHouseDK (11) skrev:
Jeg er stor fan af det. "control printers" er en hyppig genganger i min hverdag. :P

deres 'nye' kontrolpanel er ikke til at finde rundt i og har alligevel heller ikke det meste af det man leder efter

win+r control

det ved man hvad er

Og man kan ikke have flere sider åbnet samtidigt, det forstår jeg simpelthen ikke.
Gravatar #17 - CBM
7. apr. 2021 08:47
Wiking (16) skrev:
CBM (12) skrev:
DrHouseDK (11) skrev:
Jeg er stor fan af det. "control printers" er en hyppig genganger i min hverdag. :P

deres 'nye' kontrolpanel er ikke til at finde rundt i og har alligevel heller ikke det meste af det man leder efter

win+r control

det ved man hvad er

Og man kan ikke have flere sider åbnet samtidigt, det forstår jeg simpelthen ikke.

men det kan startes flere gange

men ja
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login