danmark undersøgelse top 10 bedste it sikkerhed cybersecurity / Newz.dk

Wikimedia

Ny undersøgelse: Danmark er blandt de lande med bedst it-sikkerhed

Via Computerworld - , indsendt af arne_v

Danmark er i top 5, når det kommer til it-sikkerhed.

Comparitech har lavet en undersøgelse, der rangerer landes it-sikkerhed baseret på syv kriterier. Danmark er fjerdebedst blandt de 60 undersøgte lande.

Kriterierne inkluderer blandt andet den procentdel af henholdsvis mobil-enheder og computere, der er inficeret med malware, og procentdelen af angreb, der har ramt landets elnet, samt hvor velforberedt et land er på cyber-angreb.

Danmark er nummer 57 på listen, da det land med værst it-sikkerhed, Algeriet, ligger nummer 1, imens Japan, der har bedst it-sikkerhed, er nummer 60.

Se hele listen her.

Gå til bund
Gravatar

#1 Ufomekaniker 7. feb. 2019 09:55

Jammen, det er da osse svært at hacke et kulsejlet projekt. Er det svært og omstændig at bruge, er det vel lige så bøvet og ulogilsk at hacke. Jeg kan lige forestille mig at en hacker vil blive hylet helt ud af den med de systemer vi har her i Danmark - hvad faen er det for noget bras at hacke?!? :D
Gravatar

#2 Tjalmann 7. feb. 2019 10:50

Har hackere brug for at hacke danmark? jeg syntes de klarer det fint selv med at smide data her og der.

Men griver denne liste ikke bare hackere en yay i hacked the best defended country in the world foelse.
Gravatar

#3 CBM 7. feb. 2019 12:00

Hvis vi er i top fem så står det godtnok skidt til

Jeg havde håbet at i det mindste atommagter kunne gøre bare lidt for sikkerheden ?

At sende fortrolig ukrypteret data på cd'er til forkerte modtagere og mange mange andre alvorlige ting kan få os i top fem er alarmerende

Jeg tvivler også på at den generelle sikkerhed er god, var der ikke noget med at FE ikke havde styr på basal sikkerhed i deres systemer?


Jeg tør ikke tænke på hvordan IT sikkerhed klares i Algeriet


Holy s...
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#4 PHP-Ekspert Thoroughbreed 7. feb. 2019 12:56

Vi ligger på andenpladsen hvis man ser på kategorien "Percentage of Mobiles Infected with Malware" (1,98%) - hvilket vi nok kan takke Apple for. Jeg tror at lande som f.eks Algeriet (22,88%) har en del mere billige Androids o.l. der er i risikogruppen for malware.

Det eneste punkt 3. pladsen (Canada) er bedre end Danmark er "Best Prepared for Cyberattacks" - jeg ved ikke helt hvor meget jeg giver for den der liste.
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login