gorilla glass 6 corning smartphone beskyttelse / newz-dk

Corning Inc.

Ny smartphone-beskyttelse er dobbelt så stærkt: Gorilla Glass 6 er snart klar

Den nye version af Cornings Gorilla Glass kommer snart til smartphones.

Corning laver glasset til mange smartphone-skærme, og Gorilla Glass 6 er den næste version af det hårdføre glas, der kommer til smartphones og tablets om nogle måneder.

Det nye glas skulle være dobbelt så stærkt som Gorilla Glass 5.

Corning-chefen Scott Forester fortæller, at de har laver rundspørger til deres kunder igennem de sidste par år, og de har fundet ud af, at kunderne taber deres telefoner i gennemsnit syv gange om året.

Halvdelen af gangene er der tale om et meters fald. Derfor har de både fokuseret på, at glasset skal kunne klare højere fald, men specielt også på, at glasset skal kunne holde til mange fald.

I gennemsnit kunne en telefon med Gorilla Glass 6 holde til at blive tabt 15 gange med en meters højde.

Samsung har selv fremstillet deres egen ubrydelige skærm – læs mere om den her.

Gå til bund
Gravatar

#1 graynote 4. aug. 2018 03:12

Der bliver skrevet meget om fleksible skærme, der kan foldes eller sidde på cylindre, men spørger man mig, så er det her, at de bøjelige skærme virkelige potentiale ligger: Fleksible skærme er af natur super stress-resistente og måske mere relevant (og i modsætning til Gorilla Glass), stress-opbygnings-resistente.

En almindelig telefon med en skærm, der kan bøjes og vrides, kan kort sagt være en telefon med en skærm, der ikke flækker.

Win.
Gravatar

#2 mrtb 4. aug. 2018 22:25

Taber folk virkelig deres telefon 7 gange om året i snit? Og her troede jeg, at jeg var klodset.
Gravatar

#3 ToFFo 6. aug. 2018 07:52

Jeg tror jeg har tabt en smartphone 1 gang, i alle de år jeg har haft smartphone. Men jeg synes ikke rigtig gorilla glass, eller panzerglass eller hvad det hedder, virker. Da jeg tabte den, faldt den screen first ned på sten fra ca. en meters højde og skærmen revnede. Det var en Oneplus One med panzerglass full screen protector på, men det hjalp intet. Skærmen var færdig. Sikkert fordi den landede og blev ramt på hjørnet eller sådan noget, hvor panzerglas er lavet til at tage slag lige på.

Den eneste telefon jeg har brugt glasbeskyttelse på, var min Oneplus One. Som ironisk nok er den eneste jeg har smadret skærmen på, ved at tabe den. Jeg har ikke brugt skærmbeskyttelse siden, blot bagcover.
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#4 CBM 6. aug. 2018 18:47

#3: jeg tabte min note 4 for nyligt. . Ingen ridser eller revner men energien i faldet blev brugt til at bagcoveret faldt af frem for at telefonen blev smadret
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login