mboost-dp1

Motorola

Motorola præsenterer nyt koncept for bøjelig telefon med adaptiv skærm

- Via CNET -

Motorola har præsenteret et nyt koncept for en bøjelig telefondisplay, der kan vikles om håndleddet.

Den adaptiv skærm er designet til at vise fremtidige telefonmuligheder ved hjælp af en fleksibel skærm.

Når den er flad, fungerer den som en standardtelefon med en 6,9-tommer skærm, men den kan også justeres til forskellige stand-tilstande.

Motorola forestiller sig, at enheden kan bruges til videoopkald i oprejst position eller vikles rundt om håndleddet for at efterligne oplevelsen af et coverskærm.

Selvom Motorola ikke er den første til at præsentere en bøjelig telefon, kan det være, at det nu giver mere mening, da flere store telefonselskaber har succes med at lancere foldbare telefoner.

Dog skal man ikke forvente, at denne bøjelige telefon vil være tilgængelig i butikkerne lige foreløbig, da det stadig er et eksperiment, og der er stadig udfordringer med holdbarhed og pris for foldbare telefoner.

Gå til bund
Gravatar #1 - glitch
27. okt. 2023 10:37
De blev måske inspireret af Nokia Morph conceptet tilbage i 2008.
Gravatar #2 - dugfrisk
30. okt. 2023 11:28
glitch (1) skrev:
De blev måske inspireret af Nokia Morph conceptet tilbage i 2008.Ja, og alle socialdemokrater skal have den her : https://phone.nio.com/
Gravatar #3 - speedfreak
30. okt. 2023 18:19
dugfrisk (2) skrev:
glitch (1) skrev:
De blev måske inspireret af Nokia Morph conceptet tilbage i 2008.Ja, og alle socialdemokrater skal have den her : https://phone.nio.com/

Det er jo en fra det onde kina.
Tror helst kun at socialkrabeterne ser os bruge ens blåbtelefoner med krans sf stjerne og 100 % EU-ID og faste EU apps præinstalleret.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login