Microsoft Corporation

Microsoft Surface Studio: Ny All-in-one PC

- Via engadget - , indsendt af PHP-Ekspert Thoroughbreed

Ved det netop afholdte ‘Imagine What You’ll Do’ event i New York fremviste Microsoft selskabets første ‘all in one’ desktopcomputer, der skal tage kampen op med Apples iMac.

Dens touchskærm er 28 tommer og 12,5 mm tyk. Displayet med navnet PixelSense kan levere 13.5 millioner pixels (4.500×3.000) – 63 procent mere end en 4K skærm. Prisen vender vi tilbage til.

Grafiske designere kan måske glæde sig til Surface Studios mulighed for hurtigt at skifte mellem DCI-P3 farve og RGB. Skærmen kan lægges bagover helt ned til 20 graders hældning.

Maskinen kører ganske underforstået med Windows 10 og vil ifølge Microsoft arbejde perfekt sammen med den kommende Creator’ Update, der blandt andet byder på 3D udgave af Paint – i stand til at scanne ting ind fra den virkelige verden – og meget mere.

https://youtu.be/zdJBurRbT4o

Studio kommer med en pen, der kan suppleres med et specialdesignet trådløst tastatur og mus. Derudover har Microsoft udviklet en ny input-enhed kaldet Surface Dial. Den minder en smule om en opdateret udgave af computermusens scroll-hjul. Dial kan placeret på bordet eller på selve skærmen og bruges til f.eks. at ændre farveskalaen, mens man fortsætter arbejdet med pennen. Den kan også bruges til at scrolle gennem indhold, zoome og andet.

Dial er kompatibel med ældre Surface-enheder.

Surface Studios pris starter ved 2.999 dollars for en version med 6. generation Intel Core i5 processor, 1TB harddisk, 8GB RAM og 2GB GPU. Maskinen er i handlen 15. december.

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
27. okt. 2016 08:11
Den er udemærket men

* en anelse for dyr
* for gammel grafik kort
* mangler upgraderingsmuligheder

Upgradering:
Den mangler de upgraderingsmuligheder
som andre high end all in one maskiner har som for eksempel even til at skifte til de nyeste grafik kort


Nok desværre alt i alt en lidt for dyr maskine at strande med når den reelt allerede er forældet pga dens grafik kort.

Gravatar #2 - moulder666
27. okt. 2016 09:00
Den er pæn nok og størrelsen er glimrende, men som nævnt overfor følger ydelsen bare slet, slet ikke med prisen.

Jeg købte for 2 år siden en MSI all-in-one 27" med I5 processor og GTX 960 2 GB grafikkort til ca. 10.000 - og over de næste par år vil den lige så stille blive uddateret. Og her vil MS så sælge en all-in-one med ca. samme specs i dag til 3000 USD?

Hvad får jeg ud af de sidste ca. 10000 kr? En pen og en scroll-fætter af en art og en pc der måske ser en anelse mere stilet ud?
Gravatar #3 - CBM
27. okt. 2016 10:17
#2: ja, for ringe specs og for lidt ekstra ift. prisen.

Men den skal konkurrere med Apples 4 år gamle iMacs.... så på den måde er kun 2 år gammel hardware trodsalt bedre :-)

Specielt også fordi iMacs ikke har touch skærm, scroll fætter og pen :-)
Gravatar #4 - Chucara
27. okt. 2016 10:20
Tror ikke rigtigt nørder er i segmentet her. Det samme kan man sige om en iMac, men folk køber dem alligevel. Her er der trods alt en 28" arbejdsskærm med digitizer og puck, der må være noget værd for grafikere.

Så dog hellere en udgave hvor man kunne købe skærmen alene og selv købe maskinen bag.
Gravatar #5 - CBM
27. okt. 2016 10:23
#4: enig...jeg fortryder selv at jeg i sin tid købte en hp all in one.

Tror maskinen ville blive et hit hvis prisen kom ned og opgraderings mulighederne steg....

ligesom den ultimative all in one pc jeg har linket til i en anden tråd.


En kombination af de to maskiner ville være epic win!
Gravatar #6 - ElUtyske
27. okt. 2016 13:31
#4 -

Just præcis, målgruppen er folk der bruger deres computere på en helt anden måde, end mange af os gør. Jeg har allerede set en del kreative folk, der er blevet lettere fugtige i trussen over den.

For dem drejer det sig i højere grad om at have en solid "arbejdsplads", end om hardwaren lige er kommet af samlebåndet.
Gravatar #7 - NightBreaker
28. okt. 2016 09:53
Det at der er så mange pixel og mulighed for at skifte imellem DCI-P3 farve og RGB på ingen tid, samt true scal gør en kæmpe forskel. Så selv gerne bedre grafisk kort 980, men for de fleste er hurtig disk og hurtig CPU mere virket iht. bedre grafik kort.

Surface har aldrig handlet om at skifte hardware ud, men det er til en meget bestemt type gruppe af mennesker.

Gravatar #8 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
28. okt. 2016 14:50
#7
En iMac har altså flere pixels, men pyt :)
Hvad er true scal?

- edit -

Måtte lige goggle engang først, var ikke helt sikker, men de nye iMacs har faktisk også DCI/P3 sideløbende med sRGB og Adobe RGB - at det så nok er lidt nemmere og skifte på den ny, er så fedt nok (selvom dem der har brug for det, nok godt ved hvor man gør det i OSX alligevel, man gør det jo ikke så tit)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login