mboost-dp1

No Thumbnail

Meta og Amazon indgår aftale om integration af online shopping på sociale medier

- Via TechRadar -

Meta og Amazon har indgået en aftale om at integrere online shopping i sociale medier som Facebook og Instagram.

Brugerne kan nu linke deres profiler til deres personlige Amazon-konti og handle direkte på de sociale mediers hjemmesider.

Opdateringen blev først “lækket” af Maurice Rahmey, co-CEO for Disruptive Digital, og det ser ud til, at Meta vil bruge information fra Amazon til at vise brugerne produkter, der kunne interessere dem.

Brugere med Amazon Prime-medlemskab vil modtage skræddersyede annoncer med ekstra detaljer om produkterne. Funktionen vil kun vise udvalgte produkter, men ikke kun dem, der sælges på Amazon.

Det er dog kun tilgængeligt for personer i USA. Det er uvist, hvornår annoncerne vil være tilgængelige for brugerne, men det forventes at ske gradvist. Det er også usikkert, om partnerskabet vil blive udvidet uden for USA.

I Europa er det ikke sandsynligt, da Irlands databeskyttelseskommission har forbudt Meta’s sociale medieplatforme fra at bruge målrettede annoncer i hele Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Gå til bund
Gravatar #1 - speedfreak
14. nov. 2023 18:58
Glæder mig til to nye år uden fæcesbook og instagrums.
Verden er bare et meget bedre sted uden.
Gravatar #2 - David76
23. nov. 2023 14:34
[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar #3 - Estrada
30. nov. 2023 08:06
Det lyder som om, at du nyder livet uden Facebook og Instagram. Mange oplever forbedret livskvalitet ved at fravælge sociale medier. Flere tid til reel forbindelse og mindre distraktion. Fortsæt med at nyde det forfriskende perspektiv!
<a href="https://deltaexecutor.app">delta executor</a>
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login