mboost-dp1

Shutterstock

Kina strammer censuren for computerspil

- Via Zetland -

Nu må computerspil ikke længere indeholde feminine mænd, homoseksuelle eller have en broget moral i Kina. Det fremgår af en række slides, som avisen South China Morning Post har fået fat i.

Zetland bringer nyheden.

Listen over forbud for kinesiske spilproducenter er lang. De kinesiske myndigheder strammer nemlig i denne tid censur-skruen om spilbranchen. De frygter, at spil med de ‘forkerte’ værdier i sidste ende kan udgøre en trussel for landet.

Listen inkluderer bl.a. feminine mænd. “Hvis de regulerende instanser ikke straks kan genkende en karakters køn, kan det vurderes som problematisk, og røde flag vil blive hejst,” står der i et slide ifølge Zetland.

Uhøfligt sprog, druk, rygning, tatoveringer, barer og flerkoneri er også forbudt. Det samme gælder for blod, sexarbejdere, lejemordere og pirater, mens spillere heller ikke må alliere sig med dæmoner eller slå guder ihjel.

Læs også: Kina forbyder børn at spille videospil i mere end tre timer om ugen.

Gå til bund
Gravatar #1 - Vanvittig
12. okt. 2021 09:31
De er vel blevet inspireret af Google. Kongen af censur.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login