Wireless Gigabit AllianceIntel drejer WiGig i retning af virtual reality

Via engadget -

Hardwareproducenten Intel dropper næsten alle WiGig-produkter for i stedet at fokusere indsatsen med den trådløse teknologi på brug i virtual reality-produkter.

WiGig bygger på 60GHz-båndet og kan sende data op til 8 Gbps. Teknologien har dog også svært ved at håndtere vægge og andre forhindringer samt længere afstande end 30 meter på vej fra sender til modtager.

Nu vil Intel i stedet forsøge at bruge teknologien til at gøre trådløst VR-udstyr mere brugbart – måske i en erkendelse af, at folk ikke ønsker at falde over ledningerne, når de bevæger sig rundt i den virtuelle verden.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 11. sep. 2017 09:58

VR headsets mm, bør være trådløst for at det for alvor skal blive lækkert... og headsets må gerne kunne tilpasses at brugeren evt benytter briller

det er en rigtig fin ide som intel har fået mht at forsøge at gøre det muligt at køre VR udstyr trådløst med de data mængder der er behov for!
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 ShamblerDK 12. sep. 2017 06:44

Denne teknologi bør da sidde i den trådløse HTC Vive 2, der kommer næste år.
"Witchcraft to the ignorant... simple science to the learned." - Leigh Brackett
Gravatar

#3 CBM 12. sep. 2017 06:52

#2: muligvis :-)
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login