huawei

Huawei vil lave nyt smartwatch: Brug din hånd som skærm

Huawei har taget patent på et smartwatch, der i stedet for en almindelig touch-skærm bruger bagsiden af ens hånd som skærm.

Det gør smartwatchet med sensorer, der kan læse håndbevægelser tæt på uret.

På den måde vil man kunne tegne bogstaver på ens hånd, som uret så ville kunne vise på skærmen.

Det er ikke sikkert, at patentet bliver til virkelighed, men virksomhedens nye Huawei Watch 3 er planlagt til at komme i starten eller midten af i år med eller uden denne teknologi.

LetsGoDigital/WIPO

Gå til bund
Gravatar

#1 Ni 6. feb. 2018 11:48

De har gang i noget rigtigt, jeg synes Apple Watch og de andre er uinteressante, jeg kan simpelthen ikke se, hvad gevinsten skulle være. Det er en lille dum skærm med elendig navigation. Apple har muligvis det bedste af de dårlige produkter, der findes bare ikke nogle gode.

Det er lidt ligesom da biltelefonen blev til mobiltelefoner, som ikke kunne være lommen og i virkeligheden stadig var biltelefoner. Problemet med at gøre dem mobile var ikke løst ved at montere batteriet direkte på telefonen, der skulle meget mere til.
Gravatar

#2 Ufomekaniker 7. feb. 2018 02:53

Helt enig. Jeg syntes osse at smartphones burde få en overhalning. Har vi ikke kikke på det samme UX i snart ti år? Og konkurenterne ligner til forveksling hinanden.
Gravatar

#3 CBM 7. feb. 2018 04:12

#2: enig både software og hardware er blevet meget ens... eneste forskel er om der står det ene eller andet navn på enheden og så meget små variationer i UI. Det er trist. One size does not fit all.
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login