HPHP lancerer workstation med stor mulighed for opgraderinger

Via engadget -

Den nye z Workstation-serie fra HP – Z8, Z6 og Z4 – er de kraftigste maskiner fra selskabet indtil nu. Men det er også de mest åbne maskiner i forhold til at kunne opgradere senere hen.

Topmodellen Z8 har 24 RAM-slots med mulighed for op til 3 TB RAM, plads til to Xeon-processorer, dual M.2 SSD og dual Nvidia Quadro Pro grafikkort.

Al den kraft er møntet på de, der arbejder med grafik, 3D simulation, videoredigering op til 8K og lignende.

Z8 kommer blandt andet også med 10 USB 3.1 generation 2 type C-porte og syv PCI-slots i fuld længde og højde (og ni PCI-slots i alt) samt mulighed for Thunderbolt 3.

Til at trække alt dette er der inkluderet en 1.700 watts strømforsyning.

Prisen på Z8 uden CPU, grafikkort, RAM eller harddisk/SSD begynder ved 2.439 dollars.

Z6-priserne begynder ved 1.919 dollars, mens Z4 begynder ved 1.239 dollars.

Z8 og Z6 kommer i handlen i oktober, mens Z4 ankommer i november.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 15. sep. 2017 03:55

Hmmm...omregnet... Z4 11.785 kr

Hmmm.. Pris i DK for iPhone X omkring 10.700 krVestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 PHP-Ekspert Thoroughbreed 15. sep. 2017 04:53

#1

Ja, hvis du vælger en telefon med 256 GB hukommelse.
- forstår ikke hvorfor folk altid skal vælge det dyreste når de skal fortælle hvad Apple udstyr koster ...

Kilden skrev:
Remember, these prices are for the bare boxes only, not the graphics cards, memory, CPUs and other stuff you'll need. On the Z4 model, however, the Xeon W 10-core chip is "just" $1,000, so it should be no problem to build a box for around $3,000 to $4,000.

Lad os bare sige 3.500 USD, det er så dobbelt så meget som du skriver - altså 22.000 DKK
- og så er det ikke det mest high-end udstyr du smider i den. Husk, at det er en bar PC, og du selv skal skaffe størstedelen af hardwaren - den medfølger da trods alt i en iPhone ;)

- edit2 -

Dette er under ingen måde en undskyldning for prisen på iPhone X, den er stadig latterlig dyr, men blot en kommentar på den (no offence) latterlige sammenligning
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#3 CBM 15. sep. 2017 08:44

@TB:

jeg syntes bare det var et sjovt sammentræf at
den dyreste iPhoneX model og
den "billigste" hp "super" workstation (dog uden ram og cpu)
var i omtrent samme boldgade rent prismæssigt ;-)

om sammenligningen er latterlig, det ved jeg nu ikke :-) men du har ret i at med iPhoneX så er det alt inklusiv (gætter jeg på) mens hp maskinen stadig skal have fx cpu, ram, grafik kort og lager enheder og evt andre ting?
(gætter på de cirka 11.000 kr, KUN er bundkort + kabinet + PSU)

Men det er ikke for det,
for Samsung er også godt med hvad angår priser, så jeg forventer at Samsung også snart lancerer en telefon til en pris på over 10.000 kr for den dyreste udgave.

Det undrer mig blot hvordan priserne for de "ypperste high-end" mobiler, kan komme så langt op.

Om X antal år, så bliver det noget med at man skal vælge om man vil have den nyeste og ypperste telefon eller en brugt bil

(det er muligt at finde en brugbar brugt bil til mellem 20.000-30.000 kr som den "billigste" "super hp" maskine ville koste med alt inkl.).

Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#4 PHP-Ekspert Thoroughbreed 15. sep. 2017 10:26

#3

For at bruge en bilanalogi, så kan du sagtens finde en 8-10 år gammel bil der fungerer perfekt for 30.000

- men du får bare ikke det samme som at købe en ny til 500.000, og hvis man vil have det ypperste hvad kraft eller luksus angår, ja så kan man hurtigt smide et 0 mere på ;)

Udvikling er ikke gratis, og uden at jeg skal hælde for meget til det ene eller det andet, så plejer Apple jo at lancere noget der virker, uden for mange børnesygdomme. Bevares, der har været fejl, men personligt har jeg nu aldrig oplevet noget bøvl med deres TouchID (første gen.)

Jeg havde forøvrigt engang noget ansigts genkendelse til Windows 7 på min bærbar - det virkede i 4-5 dage, og så var jeg nødt til at barbere mig igen.
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#5 CBM 15. sep. 2017 11:26

@TB: Ok :-)

Tjah, det interessante er vel ikke den gamle iOS VS Android eller Apple VS the world diskussion, men derimod den mere i mine øjne, aktuelle diskussion omkring... hvor dyr kan en producent tillade sig at pris sætte en mobil telefon, når Huawei, Xaomi m.fl. står klar til at tilbyde tilsvarende enheder til en brøkdel af prisen?

Endnu en BIL analogi (obligatorisk):

Af samme note kan man spekulere på,
hvor mange Lamborghini super biler ville der blive solgt (til rige racer enthusiaster), hvis man kunne få en Skoda med samme undervogn og ydelse, til en brøkdel af prisen?

Havde jeg haft råd til en Lamborghini, så ville jeg kun købe den, hvis jeg vidste at de fleste andre ikke havde råd til at købe en bil med tilsvarende ydelse... Det ville fx ikke være fedt at blive overhalet på Autobahn eller hvor det nu kunne være i sin Lambo, af en eller anden top tunet Skoda :-)

Skulle man medtage design aspektet, så ville omtalte skoda i det fleste tilfælde, rent design mæssigt ligge tæt op af Lamboen og derved vil kun mærket være forskellig...

OG jeg vil tro at det at eje en super bil vil være prestigefyldt, uanset om der er skoda eller lambo logo på bilen...
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#6 PHP-Ekspert Thoroughbreed 18. sep. 2017 04:26

#5


Nu er det faktisk ikke så svært at overhale en almindelig Lamborghini i en Audi eller Mercedes ;)
Tag f.eks. RS6 C6, den har samme motor som Lamborghini Gallardo

Men, havde jeg haft penge nok havde jeg nok købt en superbil - det er jo trods alt ikke kun motoren, men bilen som helhed.
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#7 CBM 18. sep. 2017 05:05

@TB: jeg tror der vil være forskellige mennesker der ser forskelligt på det :-)

Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.

#8 yanivd28 25. feb. 2018 19:00

[Indlæg er markeret som spam]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login