mboost-dp1

Google Inc.

Googles Daydream VR-platform lige på trapperne

-

Ifølge Bloomberg er Google kun få uger fra at lancere selskabets Virtual Reality platform, Daydream – som vi tidligere har omtalt.

For at nå der til, har selskabet angiveligt brugt ‘flere hundrede tusinde dollars’ på 360-graders videoer fra kendte YouTubere og apps.

Dette falder i god tråd med Googles meldinger ved forårets ‘Google IO’ konference omkring spil og apps til Daydream. Videoplatformen Hulu kommer på Daydream sammen med IMAX og NBA og Ubisoft.

For at hjælpe indholdsbidragene på vej, skulle Google have brugt ‘et højt sekscifret tal’ regnet i dollars – primært på spil og sekundært på film til platformen.

Daydream er Googles forsøg på en VR-platform, der skal virke på tværs af Androidsystemet. I praksis er der en række standarder, som mobilproducenterne skal efterleve for at deres telefoner kan være Daydream-kompatible og passe i headsettet, der minder om Samsungs Gear VR.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login