Google Inc.Google vil til Danmark med e-bøger og musik

Via Politiken, - , redigeret af Pernicious , indsendt af thimon

I lang tid har Google Play, det tidligere Android Market, i Danmark været begrænset til gratis apps og betalingsapps. Det skulle, ifølge Politiken, snart ændre sig.

Google skulle nemlig efter sigende være ved at forhandle om at få lov til at sælge musik, film, bøger og tv-serier. Således kommer Danmark på en liste med kun en håndfuld lande på, blandt andet USA, Storbritannien og Frankrig.

Christine Sørensen, talsperson, Google Danmark skrev:
Vi glæder os utroligt meget til at kunne give brugere en endnu bedre Android-oplevelse med udvalg på alle hylder i Play. Vi arbejder hårdt for at gøre mere indhold tilgængeligt i det danske Play, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige noget om, hvornår det sker

Eftersom Google ikke har bekræftet om alle tilbud i Play kommer til Danmark, deriblandt salg af Nexus-enheder, må vi væbne os med tålmodighed. Ifølge Politikens oplysninger skulle forhandlingerne gerne falde på plads inden juli.

Gå til bund
Gravatar

#1 vooze 5. mar. 2013 10:32

Til dem som ikke er klar over det, virker Google Play (altså film, TV serier osv.) også hvis du bruger http://www.unblock-us.com/ :) Hvis man lige vil teste Play.. Selvom det er lorte priser. (Med lorte priser mener jeg følger konceptet en virtuel CD, koster det samme som fysisk CD)
Gravatar

#2 BeLLe 5. mar. 2013 10:41

#1

Og det er så ikke hos alle at den amerikanske Google Play vil virke selvom man bruger Unblock-us elelr VPN for den sags skyld.

Det ser ud til at google er i gang med at låse folks konti til et bestemt land. Muligvis gælder det i første omgang kun dem der har Nexus enheder. Efter jeg fået en Nexus 10 kan eksemplevis ikke komme på US Google Play lige meget hvad jeg gør.

læs her:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2...

Gravatar

#3 gramps 5. mar. 2013 10:51

#1
Jeg har brugt bestukvpn.com. Men som #2 er inde på, så er min konto låst til at være dansk nu. Det kan hænge sammen med at jeg lige har fået en Nexus 7 tablet.
Gravatar

#4 12V 5. mar. 2013 11:17

Jaaaa... Har længe ventet på køb af musik via. google play. Især nu hvor spotify har slukker for køb af sange til DL. Har stadig en del steder jeg har brug for en offline mp3 fil.
Gravatar

#5 Regas 5. mar. 2013 12:58

Det var dælme på tide! :b Nu håber jeg bare at priserne ikke bliver alt for retarderede...
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login