mboost-dp1

Shutterstock

Google stikker til Apple for at konvertere Android-beskeder til grønne bobler

- Via Business Insider -

I tirsdags kom Google med en direkte stikpille til Apple på sin hjemmeside, hvad angår Apples manglende incitament til at forbedre brugeroplevelsen mellem iPhone- og Android-brugere.

Det skriver Business Insider.

En del Android-brugere har længe beklaget sig over de grønne beskedbobler, der følger med meddelelser på tværs af enheder, herunder komprimerede videoer af dårlig kvalitet, manglen på læsekvitteringer og anden hovedpine.

Google giver Apple skylden, da virksomheden konverterer beskeder sendt mellem iPhones og Androids til SMS og MMS, som begge er årtier gamle metoder til at sende tekstbeskeder fra enhed til enhed.

I stedet argumenterer Google for, at Apple burde bruge noget, der hedder Rich Communication Services eller RSC, som ifølge Google er den “moderne industristandard” beregnet til at forbedre, hvordan folk sender beskeder samt medier som emojis, videoer og billeder.

“Disse problemer eksisterer udelukkende, fordi Apple nægter at adoptere moderne SMS-standarder, når folk med iPhone- og Android-telefoner tekster hinanden,” lyder det på Android-hjemmesiden.

Gå til bund
Gravatar #1 - Kian
15. aug. 2022 10:07
Var det ikke noget med at det er Google selv der har opfundet den standard (RSC) de vil ha Apple bruger?
Jeg holder stort set aldrig med Apple men i den her sag tænker jeg at det er Google der er lidt lamme i roen.
Gravatar #2 - arne_v
16. aug. 2022 13:46
#1

Nej. Den kommer faktisk fra GSM Association. Google har backet op omkring standarden. Sammen med Samsung og diverse store mobil selskaber.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rich_Communication_S...

Gravatar #3 - Taco
17. aug. 2022 08:59
Hvordan er iMessages anderledes fra alle de andre IM services der findes?
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login