mboost-dp1

Google

Google øger gennemsigtigheden omkring annoncer og produkter i overensstemmelse med nye EU-regler

- Via Gadgets 360 -

Google har annonceret, at de vil øge gennemsigtigheden omkring deres annoncer og give mere data om deres produkter i overensstemmelse med de nye EU-regler for onlineindhold.

De nye regler, kaldet DSA, træder i kraft på fredag (i dag) og kræver, at virksomheder gør mere for at bekæmpe seksuelt misbrug af børn og desinformation.

Google vil udvide deres Ads Transparency Center for at opfylde DSA-bestemmelserne og give mere information om målretningen af annoncer i EU.

De vil også øge adgangen til data for forskere, der ønsker at forstå, hvordan Googles produkter fungerer, og udføre forskning relateret til indholdsrisici i EU.

Derudover vil Google give mere synlighed i deres beslutninger om indholdsmoderering og opdatere deres rapporterings- og appelprocesser for at give mere information og kontekst om deres beslutninger.

Hvorvidt det betyder der kommer generel mere offentlig åbenhed omkring hvem der får hænderne i hvilke data hvornår, er endnu ikke afklaret.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login