google plus lukker ned sikkerhedshul år brugerne ikke informeret / Newz.dk

Google

Google+ lukker ned: Havde åbent sikkerhedshul i flere år

, indsendt af modgaard

Google har valgt at lukke Google+ ned på grund af manglende succes og et sikkerhedshul, der var åbent i flere år.

Det sociale medie Google+ er historie. Det sker efter, at det for nyligt kom frem, at flere hundrede tusinde brugeres data kunne tilgås af uvedkommende i en periode fra 2015 til marts 2018.

Google fandt selv og lukkede sikkerhedshullet i marts, men har ikke informeret brugerne om det, da ledelsen frygtede konsekvenser fra amerikanske lovgivere, ifølge kilder og dokumenter, som The Wall Street Journal har haft adgang til.

Sikkerhedshullet opstod, fordi en fejl i noget software gjorde det muligt for eksterne udviklere på platformen at tilgå brugernes Google+-profiler.

Google har nu valgt at lukke Google+ på grund af manglende succes, men også på grund af sikkerhedshullet, oplyser selskabet til DR.

Google skriver også på deres side, at de kun gemmer API-logdata i to uger, hvorfor de ikke har kunne identificere, hvilke brugeres data, som er påvirket.

Dog viser deres undersøgelse, at op til 500.000 brugere er påvirket, men de har ikke fundet beviser på, at nogle udviklere kendte til problemet eller at profil-data skulle være blevet misbrugt.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 10. okt. 2018 06:06

godt.. Google har endeligt fattet at folk ikke gider Google+

Google samler rigeligt med info i forvejen

det har også kun taget dem 7 år at fatte at folk ikke gider at bruge Google+, selv ikke efter at Google tvangsoprettede Google+ profiler


----kobl mig til the matrix already...

jeg er klar til at vende tilbage til verden som den så ud i 1990'erne...

giv mig den blå pille! den blå!
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! 010000100110100101101110011000010111001001111001
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login