NintendoGamestop-managere: Nintendo kommer med SNES Classic

Nintendo kunne ikke følge med efterspørgslen på deres NES Classic inden retro-konsollen helt stoppede med at blive produceret.

Nu lader det til, at Nintendo arbejder på en SNES Classic, der skal komme på hylderne til julesalget.

Tre butikschefer fra Gamestop har – anonymt – verificeret dette overfor Destructoid. Angiveligt har butikscheferne været til informationsmøder omkring den kommende konsol fra Nintendo, der endnu ikke har givet mange detaljer eller lanceringsdato for enheden.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 26. jun. 2017 14:44

Lad mig gætte...

Denne gang vil de heller ikke kunne "følge med efterspørgslen" :-) ?
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 kblood 26. jun. 2017 15:57

#1 Ja, det er jo bevist. Se på danske Hummel. Det er fuldt ud bevist og ikke nogen hemmelighed at de underlevere, for prøve at gøre det mere eksklusivt på den måde.

Det er da uden tvivl også det som Nintendo gøre, det blev gjort helt klart da de valgte at stoppe produktionen af NES Mini på trods af der stadigt var en god efterspørgsel.
Gravatar

#3 brostenen 26. jun. 2017 21:21

Ballmer smutter..... HURRA, HURRA, HURRA!!! :-)
Gravatar

#4 brostenen 26. jun. 2017 21:35

#1+2:

True that... De kan lige som sidste gang, "ikke følge med efterspørgslen", og derfor er det endnu mere oplagt end før at bygge en RetroPI. Man kan jo finde prækonfigurerede images på nettet. De er op til 128gb i størrelse, og kommer med alle de spil til alle de konsoller man skulle gå og ønske sig. (naturligvis med begrænsninger)

Ser man på den fulde game-list, er en små 21/22 spil altså ikke noget at råbe hurra for. Med mindre man absolut er så fanboyish at der absolut skal stå nintendo på den kasse man ikke ser på, når man spiller. Jeg tænker.... Lidt i retning af iTampon produktet der er i Pandaerne. Præsten: "læg den tampon væk" (til begravelsen) Vanessa's veninde siger: "Men den er fra Apple".
Ballmer smutter..... HURRA, HURRA, HURRA!!! :-)
Gravatar

#5 gramps2 27. jun. 2017 10:03

Jeg ved ikke om det er fordi de ikke kan følge med, eller om Nintendo bare er amatører med mindre produktionslinjer.

Pokemon Go-armbåndet missede jo den største hype pga. problemer med levering.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login