mboost-dp1

Ny afgørelse fra Klagenævnet for Domænenavne


Gå til bund
Gravatar #1 - KC
13. okt. 2010 13:58
Fik lige denne fra undervisningen. Afgørelse for N-Tech.dk

http://www.bvhd.dk/index.php?id=127&task=show&...

Sagen kort:
En privat bruger (indklagede) har N-tech.dk som webhotel og testsite for sig selv og omgangskreds.
Et firma N Tech (klager) har et firma N-Tech.nu, som de vil have over på N-tech.dk.

Afgørelsen: Den private bruger beholder sit webhotel.
Da indklagede ikke har dokumenteret at domænet har været brugt til test og at dette sagtens kan gøres på andre sider har dette argument ikke fået tillagt nogen vægt.

Det er en konkret afvejning, men argumenterne har været:
"at betegnelsen ”N-tech” ikke entydigt blev forbundet med klageren på nettet, og at klageren oprindeligt valgte navnet ”N Tech” for sin virksomhed på trods af, at domænenavnene ”n-tech.dk” og ”ntech.dk” ikke var ledige. "

"at man ikke kunne se bort fra indklagedes oplysning om, at ”n-tech.dk” var af væsentlig betydning for indklagede bl.a. som følge af domænets brug som mailhotel for en flerhed af personer"

"ligesom det måtte tages i betragtning, at betegnelsen ”N-tech” ikke entydigt blev forbundet med klageren på nettet, og at klageren oprindeligt valgte navnet ”N Tech” for sin virksomhed på trods af, at domænenavnene ”n-tech.dk” og ”ntech.dk” ikke var ledige. "

"Nævnet anførte, at brug af et domænenavn for en testside ikke i sig selv skaber en særlig tilknytning til de værdier, som et domænenavn signalerer. Nævnet bemærkede samtidig, at indklagedes oplysninger om brugen af domænet for en testside ikke kunne tillægges bevismæssig betydning, da indklagede ikke havde dokumenteret oplysningerne."
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login