mboost-dp1

Nogle børn burde bare ikke spille!


Gå til bund
Gravatar #1 - NioBe
28. feb. 2008 09:01
Jeg ved ikke lige hvor jeg skulle gøre af denne her, så den kommer ind på Tagwallen, flyt den gerne hvis det er.

Sagen er, at nogle børn burde bare ikke have lov til at spille!
Jeg ved ikke om dette klip er falsk eller er ægte. Men det er sådan, at nolge børn faktisk ter sig sådan hvis de taber i et spil!

Her er der en knægt der udover tuder, flipper fuldstændigt skrot fordi han ikke vinder i Halo, [url= youtube.com [/url]

Hvis mine børn ikke kunne finde ud af at spille og te sig ordenligt så fik de fandeme ikke lov til at spille computer eller konsol. Så kan de sQ få noget ludo i stedet!
Gravatar #2 - zin
28. feb. 2008 09:46
Der var da også den der knægt med Unreal Tournament, der smadrer hans keyboard. Jeg tror man kan høre ham skrige inden for nærmeste 3 kms radius...
Jeg ville, som faderen eller broderen eller hvem fanden det nu er der spiller i mod knægten bare smadre ham gang på gang indtil han lærer at det ikke hjælper at tude. Det der bløde pædagogik pis, han bruger gør knægten en bjørnetjeneste..
Gravatar #3 - NioBe
28. feb. 2008 10:04
#2
Har hørt rygter om at knægten ikke skulle være helt rask "deroppe". Men det er kun rygter... :S

Godt være jeg blir negativ, hvis det går konstant ned ad bakke, men flipper da ikke ud fordi spillet loader og at jeg synes at det er langsomt...! :-S WTF!? Mit tastatur og mus er i det mindste stadigvæk intakt!
Gravatar #4 - zin
28. feb. 2008 10:11
#3: Ja, det er selvfølgelig en mulighed. Men det betyder ikke at han skal have specialbehandling. Ikke i min bog. Men OK, jeg ikke forældre af en grund - jeg hader børn. >_<
Gravatar #5 - NioBe
28. feb. 2008 10:28
#4
Manden og jeg har snakket om at sætte en server op når vi engang får børn som skal sidde ved computeren. De skal kobles til et netværk med brugernavn, også skal der kun være lektie relateret ting på deres computer, men hvis de er heldige for vi lavet noget time interval hverdag hvor de for lov til at sidde og spille MAX EN time! :oP Ellers skal ALT fjernes på skrivebordet og i Windows, så de kun kan bruge de vigtige ting som word, og uret nede i hjørnet... :oD MUAHAHAHAHHA!
Gravatar #6 - zin
28. feb. 2008 10:40
#5: Hvad skal de bruge uret til? I kalder vel, når der er mad? Al anden information er irrelevant når de alligevel fordyber sig i lektier - ikke sandt?
Gravatar #7 - NioBe
28. feb. 2008 14:02
#6
Well DoH!! Når de laver lektier så sidder de da og kigger på uret i håb om at de snart er færdige, og jo mere de kigger jo langsommere går tiden.
Gravatar #8 - moisen
28. feb. 2008 14:34
#1 kan ikke tage sådan en dreng seriøst

#5 denne form for kontrol er jeg meget imod og mener at det lige frem kan være skadeligt for barnet

min holdingen er klart at barnet skal have lov til yde for at kunne nyde
er lektierne ikke lavet så må barnet bare være fri for computer ind til at det er på plads... skal opvaskmaskinen tømmes og det ikke er gjort så må barnet undvære computer i et stykker tid

en meget simple noget for noget løsning

får jeg en dreng vil jeg hellere ikke forbyde drengen kigge på porn jeg ville nok sætte en dns server op så jeg kan se om han finder noget spænede men først og fremmest give ham en forståelse for hvad det endelig er han kigger på....
Gravatar #9 - myplacedk
28. feb. 2008 14:50
#8
Er egentlig enig. Min mor var dagplejemor, og jeg har lige en passende anekdote. ;-)

Hun havde en stigereol, med børnenes ting på de nederste hylder, og hendes private ting på de øverste hylder. De største børn kunne godt nå den nederste hylde med private ting.
En dag skældte hun et barn ud for at pille ved denne hylde. Jeg spurgte hvorfor hun ikke bare flyttede sine ting, så de ikke kunne nu. Hun mente at det lærer de jo ikke noget af.

Pointen er sådan set god nok: Man lærer mest af sine fejl, så hvis man ikke har mulighed for at begå fejl, mister man nogle muligheder for at lære noget.
Gravatar #10 - MetteVoldum
28. feb. 2008 18:13
#9, vidste de godt de ikke måtte tage de ting, eller fandt de ud af det, DA de tog de ting? :p
Gravatar #11 - NioBe
28. feb. 2008 18:41
#8
Har heller ikke rigtigt i sinde om at lukke alt mht til computer spil fra dem..
Men jeg vil stadigvæk være streng og give en rimelig streng opdragelse. Jeg vil bare ikke have at mine børn bliver sådan nogle der styre forældrende som jeg kender fra begge sider af min familie. Også vil jeg gerne have at de laver lektier INDEN de sidder og spiller computer ...faktisk mere derfor mht til tidsintervallet!

Men nu må vi se, kan være at de bliver nogle engle børn og gør som der bliver sagt uden bøvl! :oD Man kan jo kun håbe!
Gravatar #12 - myplacedk
29. feb. 2008 09:08
#10
Den "skældud" de fik var selvfølgelig proportionel med hvor godt de vidste, at de ikke måtte. :)
Gravatar #13 - KaW
2. mar. 2008 14:00
Hehe, denne her video giver mig endnu mere lyst til at spille mere Halo online ;-).

#5: NioBe >
Generelt er jeg imod sådanne former for kontrol, men på den anden side synes jeg heller ikke at mine børn skulle se internettet på den måde som jeg nogen gange har oplevet den, for hold da op for noget vammelt gris der findes derude once in a while :)
Gravatar #14 - jl
2. mar. 2008 14:10
Gravatar #15 - Norrah
2. mar. 2008 17:57
#14 Challenge accepted. Beat This!
Gravatar #16 - myplacedk
2. mar. 2008 18:58
15 skrev:
#14 Challenge accepted. Beat This!

Eww ... BMP ... Du vinder! Seriøst, selv Firefox synes det er for klamt til at vise billedet.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login