mboost-dp1

Konsulentopgave – Silverlight-udvikling


Gå til bund
Gravatar #1 - rightpeople
24. aug. 2009 11:48
Right People formidler og udvikler freelancekonsulenter, der kan indgå i alsidige roller i IT- og forretningsprojekter hos vores kunder.

For en kunde inden for softwarebranchen søger vi én eller to højt kvalificerede Microsoft Silverlight-udviklere. Du/I vil være ansvarlige for at udvikle en større applikation til kundens grundprodukt, som skal udvikles i Microsoft Silverlight.

Du/I forventes at være særdeles dygtige softwareudviklere med meget stærke kompetencer inden for udvikling i Microsoft Silverlight.

Projektperioden vil være sådan, at der først køres et mindre delprojekt i en måned, og hvis dette forløber som forventet, igangsættes det store projekt, som forventes, at have ca. et års varighed.

Kunden er beliggende lidt nord for København, og du forventes at være fysisk placeret hos kunden i det nødvendige omfang. Projektet er fuld tid og har start relativt hurtigt. Faktureringsniveau forhandles individuelt.

Dine kvalifikationer
Vi søger en konsulent til dette projekt, der har følgende kvalifikationer og egenskaber:
• Ekspertkompetencer inden for softwareudvikling
• Stærke kompetencer og højt erfaringsniveau inden for Microsoft Silverlight
• Gerne en relevant uddannelse med gode resultater

Er du interesseret?
Hvis du er interesseret, så send hurtigst muligt dit CV til [email protected].

Du kan læse mere om Right People på www.rightpeople.dk
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login