mboost-dp1

dk-hostmaster og nye gebyrer pr. 1. marts


Gå til bund
Gravatar #1 - wAsabi
5. feb. 2008 10:59
Utroligt at en sådan service skal koster penge som nedenfor!
En sådan slkkerhed har intet med en nøk opad.

- Set paa dk-hostmaster.dk

d. 31. jan. 2008
Sikkerheden får et nøk opad



Very Important Domain name-service udvides pr. 1. marts 2008 til også at omfatte sikkerhed mod uønskede ændringer af stamdata på et .dk-domænenavn.

Sikkerheden får et nøk opad, når DK Hostmaster udvider indholdet af den VID-service (Very Important Domain name-service), kunderne har mulighed for at bestille til deres .dk-domænenavn. VID-service kommer - ud over ekstra sikkerhed i forbindelse med manglende betaling - også til at omfatte ekstra sikkerhed, når stamdata skal ændres.

”Vi har efter henvendelser fra offentligheden valgt at udvide vores VID-service,” siger DK Hostmasters adm. direktør, Per Kølle.

”Vi handler prompte og leverer den særlige beskyttelse af .dk-domænenavne, der bliver efterspurgt”.

”Tidligere har servicen udelukkende givet kunderne ekstra sikkerhed, hvis de glemte at forny deres registrering. Nu er tiden inde til, at vi også tilbyder ekstra sikkerhed i forhold til, hvem og hvordan der kan ændres i stamdata for et .dk-domænenavn”.

”Med den nye version af VID-service kan en virksomhed sikre sig mod, at der bliver foretaget ændringer i opsætningen af domænenavnet. En sådan ændring kan have meget stor betydning, hvis man fx er et elselskab, der så at sige lever gennem sit domænenavn. Tidligere har stamdata og domænenavnets øvrige opsætning i princippet kunnet ændres af en medarbejder, der måske ikke vidste, hvor stor betydning domænenavnet havde og derfor havde valgt det fra”.

Ændringen betyder, at DK Hostmaster fremover får ny praksis over for kunder, der har bestilt VID-service. Når DK Hostmaster bliver anmodet om at foretage ændringer i opsætningen af domænenavnet, vil registranten (indehaveren af brugsretten til domænenavnet) eller dennes fuldmægtig modtage et anbefalet brev og blive bedt om skriftligt at bekræfte de ønskede ændringer, før de sættes i værk.

Ændringen af VID-service indføres i DK Hostmasters forretningsbetingelser, de Generelle Vilkår punkt 5.4.3, med virkning fra 1. marts 2008. VID-service koster 50 kr. om året pr. .dk-domænenavn ud over den almindelige, årlige registreringsafgift på 45 kr.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login