mboost-dp1

Invitation til CloudCamp Aarhus 2012


Gå til bund
Gravatar #1 - Kim.j
26. sep. 2012 09:53
Hej
Er du nysgerrig omkring Cloud Computing og BigData? Arbejder du/I måske allerede med dette i dag, og søger du ny viden og inspiration, samt mulighed for at “connecte” med andre med samme interesse og arbejdsområde?
Nu har du chancen!
Du og dine kolleger inviteres hermed til CloudCamp Aarhus 2012 den 2. Oktober kl. 17:00 til 20:00 (afterparty fra kl. 24:00) på Waxies Irish Pub i Aarhus.
CloudCamp er en såkaldt “unconference” som er udviklet af non-profit organisationen cloudcamp.org med formål at give IT folk med interesse i Cloud Computing mulighed for at sparre med hinanden, netværke og skabe nye forretningsmuligheder. Alt sammen i en afslappet atmosfære hvor eksperter deler ud af deres viden, og hvor emnerne defineres af spørgsmålene fra deltagerne. Der på er de sidste 4-5 år afholdt over 400 CloudCamps på verdensplan, og deltagerne har været alt fra studerende, systemadmins, udviklere til CTO’er og CEO’er. Dette er den 4. CloudCamp vi afholder i Danmark, de forrige med stor success.

Alle er velkommende! Det er gratis at deltage, og der bliver serveret mad, øl og vand doneret af sponsorerne.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login