mboost-dp1

Skjult Samling Objekt


Gå til bund
Gravatar #1 - magamagic
11. jul. 2016 14:22
Hej allesammen! Tjek denne nye skjulte objekter spil!

Disse spil er blevet tilpasset til alle aldre. Ti smukke scener med over 2000 skjulte objekter. Grafikken er ekstraordinære. Spillerne skal indsamle mindst tre stjerner at gå videre til næste niveau. Det maksimale antal af stjerner er 5. Der er to muligheder, evnen til at finde alle de objekter og muligheder for at slå uret. Spillet kan hjælpe børn med at lære navnene på objekter. Spillet er lokaliseret til over 20 sprog. Hav det sjovt!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com....
Gravatar #2 - Ronson ⅍
11. jul. 2016 15:06
Få nu bare indført at nye brugere ikke kan linke.. Kunne være rart.
Gravatar #3 - _tweak
11. jul. 2016 15:34
Ronson ? (2) skrev:
Få nu bare indført at nye brugere ikke kan linke.. Kunne være rart.

Links'ne er spans - der er umiddelbart først google-juice at hente hvis googles render-engine laver en :hover på samtlige elementer på siden (hvilket jeg i mine mange år i branchen ikke har hørt om den skulle gøre).

Det er skrevet op på ønskelisten at brugere skal være mindst en uge gammel før der kan indsendes links; men alt efter implementationen kan det ende med samme resultat som nu - man vil som spammer vel prøve at skrive sin kommentar alligevel.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login