SXC - gusmolinaForsvarsminister: Vi er konstant under angreb

Via Version2 -

Danmarks forsvarsminister, Claus Hjort Frederiksen, forklarer – eller forsvarer – nu ønsket om at give Forsvarets Efterretningstjeneste mere magt – blandt andet til at hente oplysninger i borgeres patientjournaler, skriver Berlingske.

Claus Hjort forklarer, at cyberangreb er vor tids største trussel, og at Danmark reelt er under angreb.

Derfor mener han, Center for Cybersikkerhed bør have større beføjelser – for eksempel til at overvåge enheder på det lokale netværk i institutioner og selskaber, der beskyttes. I dag er det kun den ind- og udgående netværkskommunikation, som overvåges.

For få måneder siden kunne forsvarsministeren berette om, at det danske forsvar selv var blevet hacket af en formodet russisk hackergruppe.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 8. aug. 2017 12:17

fordi BP og terrorister .. og... øh... noget cyber halløj!!!

og øh... fordi politiet kræver adgang... så de får en blankocheck!

fordi.... vi SKAL altså bare snage i alles helbredsoplysninger!!! kan i da ikke forstå at vi skal have mulighed for at tale til terroristernes moral, når vi fortæller at deres terror kan ramme stakkels hjertesyge moster oda????

Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 Wiking 8. aug. 2017 12:29

#1
Enig. Det er tyndt.
Gravatar

#3 ScorpD 8. aug. 2017 12:34

Jeg kan ikke helt greje om det med at hente oplysninger i borgeres patientjournaler er korrekt, eller om det bare er en IT-handikappet journalist der er kommet frem til det efter at have læst ”Rapport om erfaringerne med lov om Center for Cybersikkerhed”.

Er det eneste de vil have ikke mulighed for implementering af aktiv overvågning af systemer i de organisationer der er tilmeldt netsikkerhedstjenesten?
Så det fx udløser en alarm hvis Peter Jensen tilgår sin E-Boks fra Danmark, og 30 sekunder efter tilgår den fra Kina, eller hvis et internt system bliver brugt midt om natten.
Gravatar

#4 CBM 8. aug. 2017 13:06

ScorpD (3) skrev:
IT-handikappet journalist


ROFLMAO :-)

Dem er der desværre en hel del af
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#5 Hærmoriden 8. aug. 2017 16:56

Jeg syntes at det skal give nogle iskolde AI bots lov til knas tørt at overvåge ALT hvad vi har af på samtlige server og computere, samtidig med det al trafik ud og ind af samtlige EDB systemer (som regeringen ynder at kalde det). Når så AI bots'ne har fundet noget mistænksomt, smider den en hint til en IT-strømer som så vil svinge lidt med den elektroniske knebel, for at få denRussiske Zar eller den Muslimske Sultan eller Nord Koreanske charmetrold til at sætte sig ned, smile pænt og opføre sig ordentligt. Det gælder osse jer andre terrorist-kiddies derude.
Gravatar

#6 CBM 9. aug. 2017 04:18

#5: yes! Vi vil overvåges i et og alt.. Så føler vi os vigtige og trygge... Pyt med konsekvenserne! :-)

Og alle er som udgangspunkt skyldige i alt indtil de selv beviser det modsatte! For deres egen sikkerheds skyld.

Og vi må hellere give tilfældige borgere ubetinget fængsel i ny og næ... For at sætte et eksempel for andre og for de forbrydelser som de med garanti har lavet men som de ikke er dømt for.

Politiet skal have ubegrænset magt og være både udøvende, dømmende og lovgivende magt... Extreme Judges (som Judge Dreed men med magt til at vedtage egne love)

Vi har allerede love der skaber judge Dreed situationer her i 2017! (Betjente der selv skal vurdere om der er sket overtrædelser med tilhørende inkonsistenser)

Hvad kunne gå galt?

Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#7 Hærmoriden 10. aug. 2017 04:27

CBM (6) skrev:
#5:

Hvad kunne gå galt?At du misforstod mig, fordi jeg glæmte at skrive, at der skulle et retsvæsen indover inden der blev revset :D

Jeg tror på at, det kan lade sig gøre, at udvikle er software der kan hjælpe politiet med at finde de fleste kriminelle, uden der er en levende lovhåndhæver der kan få lov at snage i befolkingens privatliv. Det lader vi en AI-bot gøre, og som så iskoldt sortere fårene fra bukkene, og sender infos om banditterne (og kun banditterne) videre til strømerne og retsvæsenet. Så må politiet løse mystieriet derfra samt få fat i en dommer.
Gravatar

#8 CBM 10. aug. 2017 05:51

#7: lyder stadig skummelt. Troede din post var sarkasme...

En af problemerne :
KAN det misbruges så BLIVER det misbrugt

Et andet :
Hacking

Et tredje :
AI retraining

Og der er nok også mange andre problemer i det
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login