Pixabay

Første telefon med diamant-skærm er på vej

Virksomheden Akhan fortæller, at de samarbejder med en smartphone-producent, som de endnu ikke vil afsløre, om at levere den første telefon med diamant-skærm.

Den kommer angiveligt i 2019, fortæller Akhan.

Årsagen til, at det kan være smart med en diamant-skærm, er selvfølgelig, at diamant er et ualmindeligt solidt materiale, hvorfor det er velegnet til en telefon.

Diamant-glasset fra Akhan bruger et bestemt nanoglas-mønster, der både forhindrer revner og skader på materialet under glasset.

Akhan bruger laboratorie-skabte diamanter til at lave deres ‘Mirage Diamond Glass’, der så kan tilføjes som øverste lag på andet glas som f.eks. Gorilla Glass.

Virksomheden er i færd med at teste, sammen med deres unavngivne samarbejdspartner, at diamantglasset er holdbart, og at overfladen er følsom nok over for elektriske signaler fra ens fingre.

De arbejder også på at minimere, hvor meget lys glasset reflekterer.

I første omgang vil Akhan fokusere på smartphones med diamant-glas, men vil senere udvide produktionen til også at inkludere f.eks. fitness-armbånd.

Gå til bund
Gravatar

#1 Ufomekaniker 10. feb. 2018 20:45

Nu hvor mange kalder et smadret safir display forvandlet til et diamant display pga dens udseende, gad jeg godt høre hvad man så vil kalde et smadret diamant display. Det skal nok være en smart-ass der kommer med et genial navn til det.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login