macbook pro fejlramt tilbagekaldt batteri forbudt fly rejser luftfartsmyndigheder 2015 / Newz.dk

Apple

Fejlramt MacBook Pro forbydes af luftfartsmyndigheder

Et dårligt batteri i en MacBook Pro-model fra 2015 gør den nu forbudt at tage med på fly i USA, og resten af verden kan indføre samme forbud.

Tilbage i juni tilbagekaldte Apple et mindre antal 15 tommers MacBook Pro retina-computere fra 2015, fordi batteriet skulle udskiftes for at undgå overophedning og brandfare.

Det får nu de amerikanske luftfartsmyndigheder til at forbyde denne MacBook Pro-model på fly.

Et lignende forbud ramte Samsungs berygtede Galaxy Note 7 fra 2016, fordi batteriet i telefonen kunne bryde i brand.

Dengang lavede de amerikanske luftfartsmyndigheder også et forbud mod at tage telefonen med på fly, og kort tid efter introducerede resten af verdens luftfartsmyndigheder et lignende forbud.

Den pågældende MacBook Pro blev solgt mellem september 2015 og februar 2017.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 14. aug. 2019 09:27

Kan nu godt forstå at Apple ikke kunne acceptere at Samsung snuppede hele det mellemøstlige marked! Dog vil salget nok falde noget, nu når disse Macs ikke længere må komme med fly! :)

jeg syntes bare aldrig jeg har kunnet mindes at de har haft knald tilbud på den model?Samsung bygger videre på deres success:det bedste fra begge verdener, ingen minijack og explosiv ydelse med den nyte Note 10 eller er det Note X?
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login