mboost-dp1

Sidebars

eu-lande bekæmper konspirationsteorier om 5g / newz.dk

Enisa

EU-lande bekæmper konspirationsteorier om 5G

- Via EurActiv -

I kølvandet på udbredte misinformationer om 5G-netværket og ildspåsættelser af master vil EU iværksætte en strategi for at komme konspirationsteorierne til livs.

Mellem januar og juni i år har europæiske teleselskaber rapporteret 140 angreb på de nye 5G-master – især i Holland og Storbritannien.

Flere af masterne er blevet afbrændt på baggrund af konspirationsteorier om masternes relation til corona-pandemien.

For at komme dette hærværk til livs har 15 EU-lande underskrevet et brev til EU-kommissionen om at igangsætte en kampagne mod konspirationsteorier om 5G.

Disse lande er Østrig, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Estland, Finland, Grækenland, Letland, Litauen, Luxembourg, Polen, Portugal, Slovakiet og Sverige.

De 15 lande har sendt brevet til EU-kommissionens vicepræsidenter, Margrethe Vestager og Věra Jourova og kommissær Thierry Breton.

Gå til bund
Gravatar #1 - Vanvittig
22. okt. 2020 14:56
Det er altid uhyggeligt, når magthaverne føler behov for at modbevise "konspirationsteorier". Det minder mig om da SS oprettede en afdeling i en KZ-lejr med sauna og spabad for at invitere Røde Kors på "tilsynsbesøg", hvilket resulterede i at de tyske KZ-lejre i starten blev rost til skyerne af Røde Kors i en rapport, hvor de blev beskrevet som et paradis for arbejdere og deres familier.

Når det så er sagt, så er jeg meget stor tilhænger af både 5G og mikrobølgesuppe.
Hvordan får disse folk egentlig væske, nu hvor kommunerne (New World Order) sidder på vandværkerne?

Har de også private vandboringer og pumpesystemer i haven?
Gravatar #2 - arne_v
22. okt. 2020 15:24
#1

Normalt beskæftiger de sig vel heller ikke med at modbevise konspirationsteorier, men hvis der disse konspirationsteorier skaber relle problmer, så kan de føle sig tvunget til at gøre noget. Sabotage af 5G master er et problem.
Gravatar #3 - arne_v
22. okt. 2020 15:28
#1

Med hensyn til vand, så mener jeg at general Ripper løste problemet ved kun at drkke whisky.

:-)
Gravatar #4 - AppleSheep
23. okt. 2020 05:03
Jeg har lige haft en kollega der fuldt ud troede på den slags, samt Trump var verdens svar på redningen af vores samfund så vi ikke ender en kataklysmisk NWO tilstand - eller noget i den stil. Jeg kunne ikke helt hitte rundt i hans konspirationsteorier for at være ærlig. Men det vat godt nok anstrengende at høre på ham til sidst selvom jeg bad ham om at “lukke af”. Godt det kun var to uger jeg havde ham med :D

De kan godt være svære at danse med fordi de er så overbeviste om det.
Gravatar #5 - CBM
23. okt. 2020 10:35
#1

Vanvittig, sooner or later you’re going to realize just as I did that there’s a difference between knowing the path and walking the path.

5G is everywhere. It is all around us. Even now, on this very site. You can see it when you look out your window or when you turn on your television. You can feel it when you go to work… when you go to church… when you pay your taxes. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth.

Have you ever had a dream, Vanvittig, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world and the real world?

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login