mboost-dp1

Trifork A/S

Et tilbageblik på GOTO Aarhus 2013

- Via newz.dk - , redigeret af Pernicious

Softwareudvikler-konferencen GOTO Aarhus 2013 er netop slut, og mere end 1100 besøgende var forbi, for at høre nyt om hvad der rører sig i branchen.

Vi har her på newz.dk bragt nogle blogindlæg fra konferencen, og til at runde det hele af, har udvikler Christian Holm Nielsen skrevet en artikel, hvor han kommer ind på hvordan han oplevede GOTO Aarhus.

Ud over artiklen og blogindlæggene, så lykkedes det også også at få et interview med Dan North, der blandt andet står bag BDD og er varm fortaler for Agile-udvikling. Interviewet vil komme online, så snart det er færdigredigeret.

Du finder blogindlæggene her og artiklen til Christians indtryk af konferencen ved at klikke på overskriften.





Gå til bund
Gravatar #1 - mfriis
4. okt. 2013 05:50
Jeg syntes godt nok det er ved at være talks af meget svingende kvalitet de disker op med.

Små filosofiske talks om kode semantik og dagligdagens constraints lulles ind under en track beskrivelse der ellers er teknisk tung.

Tirsdag var helt ude i hampen og onsdagens "Good Javascript" indeholdte præcist 0 javascript.

Anden halvvdel af Web Security blev reddet af en sjov irer som måtte bede om at få en klap salve fordi han kunne copy/paste et union sql injection ind i sin egen applikation.

Arkitektur Fishbowl, Dan North, BDD (Enrico Campidoglio), Code metrics samt Brian Chess's "There and back again" keynote var mine hovedpunkter.

Brian Goetz, Java Past, Present, and Future var en lang sales pitch om at Java stadigvæk var relevant fordi de nu har fået Lambda expressions. En talk der uden tvivl er ganske spændende for Java udviklere, men det var på ingen måde en keynote.

Jeg tror jeg har været uheldig (specielt tirsdag) men trifork bør altså arbejde noget mere på deres tracks og beskrivelserne af talks. End ikke morgen præsentationen formåede at forklare hvad de egentligt handlede om. Jeg ønsker mig et par piktogrammer som beskriver om det er filosofi, arkitektur, process eller kode.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login