mboost-dp1

Shutterstock

Elon Musks overtagelse af Twitter har udmøntet sig i enorm brugervækst for rivaliserende platforme

- Via Business Insider -

Nye data fra SensorTower viser, at mindre rivaler som Mastodon og Tumblr har oplevet en eksplosion af vækst, siden Elon Musk overtog roret.

Det skriver Business Insider.

Nye data viser, at mens et stigende antal menneskser har downloadet Twitter i Apple og Googles app-butikker siden Musks overtagelse, er væksten minimal sammenlignet med eksplosionen i downloads af mindre rivaler som Mastodon og Tumblr, hvor flere Twitter-brugere ser ud til at søge hen som alternativ.

Mastodon, der er en decentraliseret mikroblogging-platform, oplevede downloads vokse med hele 657 procent i løbet af 12 dage efter Musks overtagelse af Twitter, oplyser SensorTower.

Ligeledes oplevede Tumblr, en anden mikroblogging-tjeneste, der tidligere var ejet af Yahoo, at downloads steg med 96 procent i USA og 77 procent på verdensplan. Twitter-downloads steg med 21 procent i samme periode.

Den seneste interesse for mindre mikroblogging-platforme peger på flere brugeres utilfredshed med det seneste kaos på Elon Musks Twitter og den voksende efterspørgsel efter et alternativ.

Gå til bund
Gravatar #1 - MOA
16. nov. 2022 14:18
Come on... lad nu være med at bruge procenter :D "Før fik de 1 ny bruger om ugen nu får de 6 = 600% vækst"...


Det er bare folk der logger på og tjekker alternativer ud, de kommer med 99% sandsynlighed ikke igen om nogle uger og så er de retur på Twitter hvor tingene sker :D
Gravatar #2 - p1x3l
17. nov. 2022 08:10
Well her er Twitter slettet og blokeret i router det bliver der næppe lavet om på så længe musk er ved roret...
Gravatar #3 - æLonly770m
24. nov. 2022 13:25
Det er fedt, at der kommer nye platforme, men det er ærgerligt med Tweeter
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login