mboost-dp1

Shutterstock

Elon Musk planlægger angiveligt at halvere Twitters arbejdsstyrke

- Via engadget -

Ifølge Bloomberg planlægger Chief Twit at fjerne 3.700 medarbejdere fra Twitters arbejdsstyrke, hvilket vil halvere antallet af medarbejdere, i et forsøg på at reducere virksomhedens omkostninger.

Det skriver Engadget.

Musk og et team af rådgivere er efter sigende stadig i gang med at færdiggøre vilkårene for fyringerne, men en mulighed, de overvejer, er at tilbyde de mennesker, de slipper, 60 dages fratrædelsesgodtgørelse.

Dem, der får lov til at beholde deres job, skal muligvis vænne sig til at arbejde fra kontoret igen. Ifølge Bloomberg planlægger Musk at sætte en stopper for Twitters work-from-anywhere-politik.

Det er ingen hemmelighed, at han ikke er fan af fjernarbejde, eftersom han tidligere har givet Tesla- og SpaceX-medarbejdere et ultimatum, der krævede, at de skulle bruge 40 timer på kontoret eller forlade virksomheden.

Udover en masseafskedigelse for at spare penge, implementerer Musk angiveligt også flere ændringer for at tjene penge, såsom at hæve prisen på premium-modellen Twitter Blue fra $3 til $8 om måneden.

Gå til bund
Gravatar #1 - Vanvittig
3. nov. 2022 18:14
Hans hus, hans regler.
Gravatar #3 - nKKE
4. nov. 2022 08:20
arne_v (2) skrev:
https://www.cnn.com/2022/11/03/tech/twitter-layoffs/index.html


The entitlement is strong in these ones
Gravatar #4 - larsp
4. nov. 2022 09:46
Wow. Musk er igang med en ret ekstrem "her kommer den nye CEO kommer og rydder op" rutine.

Det er spændende om han kan få moralen op blandt de tilbageværende folk. Det må koste ret voldsomt på den konto at lave så drastiske nedskæringer. Hele twitter-huset vil være på den anden ende i et stykke tid og ude af stand til at lave seriøst arbejde. Man kunne forestille sig at folk har mere lyst til at sabotere end at være produktive for en stund.
Gravatar #5 - arne_v
4. nov. 2022 13:14
#4

En pæn del af de bedste har vel allerede forladt Twitter til fordel for noget andet under det kaotiske forløb hen over sommeren.

Og det er jo et faktum at Twitter har nogle problemer. Den generelle antagelse er at Twitter ville have været nødt til at fyre også selvom Musk ikke overtaget firmaet. Så det er ikke 50% der fyres nu og 0% som ellers ville være blevet fyret, men snarere 50% der fyres nu og 20-30% som ellers ville være blevet fyret.
Gravatar #6 - Wiking
4. nov. 2022 13:39
Og man har fundet ud af, at arbejde hjemme fra mange gange er mere produktivt.

Åbne kontorer, med dårlig indeklima, larm, mangel på personlig plads.

Fed måde at se ind i fremtiden hr. Musk.
Gravatar #7 - arne_v
4. nov. 2022 18:41
Emailen som de uheldige har fået:

https://www.businessinsider.com/read-blunt-email-t...
Gravatar #14 - arne_v
3. apr. 2023 19:39
arne_v (5) skrev:

Og det er jo et faktum at Twitter har nogle problemer. Den generelle antagelse er at Twitter ville have været nødt til at fyre også selvom Musk ikke overtaget firmaet. Så det er ikke 50% der fyres nu og 0% som ellers ville være blevet fyret, men snarere 50% der fyres nu og 20-30% som ellers ville være blevet fyret.


Tallene var nok snarere 75% og 60%.

Musk har reduceret fra 7500 til under 2000.

Og behovet for reduktion var 60% ifølge den her:

https://www.businessinsider.com/twitter-revenue-pe...
Gravatar #15 - Getur
26. apr. 2023 14:19
[Indlæg er markeret som spam]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login