mboost-dp1

Sidebars

internationale våbenhandlere køber skydevåben for bitcoins / newz.dk

Bitcoin

Bitcoin-mysterium løst: Hacker udleverer milliard-beholdning

- Via Ars Technica -

En ukendte hacker tømte en bitcoin-wallet med forbindelser til Silk Road og overrakte indholdet til USA’s justitsministerium. 

Newz rapporterede tidligere, at en bitcoin-wallet med en værdi på én milliard dollars er blevet tømt – hvem den tilhørte, og hvem der tømte den, var på det tidspunkt uvist.

Men mysteriet er nu løst. Bitcoin-wallet’en har angiveligt tilhørt grundlæggeren af Silk Road – et dark web-marked, hvor der blev handlet med stoffer og andre lyssky produkter.

Grundlæggeren af Silk Road, Ross Ulbricht, blev i 2015 idømt to livstidsdomme som følge af hans arbejde med Silk Road. Silk Road blev også lukket.

Silk Roads bagmænd tog angiveligt ca. 600.000 bitcoins i kommission for handlerne på Silk Road. Men pengene er aldrig blevet fundet – indtil nu.

Læs også: Bitcoin-wallet med 1 milliard dollars i bitcoin tømt.

En mystisk hacker fik angiveligt adgang til den milliard-store bitcoin-wallet. Men indehaveren af wallet’en, Silk Road-grundlægger, Ross Ulbricht, lærte hackerens identitet at kende.

Ulbricht kunne med den information true den mystiske hacker til at returnere de forsvundne bitcoins.

Men i stedet for at returnere pengene til Ulbricht har den ukendte hacker overrakt pengene til de amerikanske myndigheder.

Gå til bund
Gravatar #1 - Anders Lund
9. nov. 2020 08:18
Husk at på dansk er tusindeseparator med punktum. På engelsk er det komma.
Gravatar #2 - Ni
10. nov. 2020 07:15
#1 Til evig frustration... Hvem fandt på, at danmark og tyskland skulle bytte rundt på de to?
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login