apple airpods patent biometrisk pulsmåler / Newz.dk

Apple

Apple tager patent på AirPods-lignende headset med indbygget pulsmåler

Apple kan i fremtiden lave en version af deres AirPods med indbygget biometriske sensorer, der blandt andet kan måle ens puls.

Apple har taget patent på et trådløst headset i stil med deres AirPods, der både har biometriske sensorer og som er ombyttelige.

Ifølge patentet, vil mindst en af de to earbuds indeholde en biometrisk sensor, der ville kunne måle ting som puls og kropstemperatur.

Samtidig er headsettet ergonomisk designet på en måde, så det er lige meget, hvad for en earbud, man har i hvilket øre. Derudover vil der være en sensor, der kan måle, hvad for et øre, man bruger.

Apple har også for nyligt fået godkendt et patent med teknologi, der gør det umuligt at tage et over-ear headset på den forkerte vej – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 6. dec. 2018 13:07

De tager pulsen på markedet
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 TwistedSage 6. dec. 2018 13:30

CBM (1) skrev:
De tager pulsen på markedet


Badam-tisch!
Gravatar

#3 Ufomekaniker 6. dec. 2018 13:44

TwistedSage (2) skrev:
CBM (1) skrev:
De tager pulsen på markedet


Badam-tisch!


Klap-kl...
Gravatar

#4 Athinira 6. dec. 2018 18:40

#0 skrev:
Apple har også for nyligt fået godkendt et patent med teknologi, der gør det muligt at tage et over-ear headset på den forkerte vej

Ja, for det var jo umuligt at tage det forkert på før ;-)
Finder du mig, så indlever mig venligst i receptionen.
Gravatar

#5 Andreas Ellemann 6. dec. 2018 19:59

Du har ret, der skal selvfølgelig stå "umulig" :) Beklager.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login