mboost-dp1

No Thumbnail

Apple planlægger at tillade sideloading af iPhone-apps i EU i 2024

- Via Gadgets 360 -

Apple planlægger at tillade brugere i EU at sideloade iPhone-apps på deres smartphones i første halvdel af 2024.

Dette kommer som et resultat af de seneste EU-regler, som Apple skal overholde.

Sideloading er en funktion, der allerede er tilgængelig på Googles Android-operativsystem, men hidtil har Apple ikke tilladt det på deres iOS-platform.

Ifølge Bloomberg-journalisten Mark Gurman vil denne funktion kun være tilgængelig for brugere i EU og ikke i andre regioner.

Gurman nævner også, at Apple arbejder på at tilføje understøttelse af AI-funktioner til iOS 18, som forventes at blive lanceret i 2024.

Det forventes, at Apple vil implementere et “højt kontrolleret system” for sideloading, hvilket betyder, at de apps, der installeres fra eksterne kilder, stadig vil blive underlagt sikkerhedstjek.

Derudover vil Apple også foretage ændringer i deres betalingstjenester og Messages-appen for at imødekomme kravene i EU’s Digital Markets Act.

Gå til bund
Gravatar #1 - larsp
15. nov. 2023 13:34
Gad vide om dette "sikkerhedstjek" vil tillade iPhone-brugere at installere uartige apps som NewPipe (der viser YouTube videoer uden algoritmer og uden ads) og emulatorer, som jo er forbudte på iPhones.
Gravatar #2 - Danininodk
22. nov. 2023 07:34
larsp (1) skrev:
Gad vide om dette "sikkerhedstjek" vil tillade iPhone-brugere at installere uartige apps som NewPipe (der viser YouTube videoer uden algoritmer og uden ads) og emulatorer, som jo er forbudte på iPhones.


Det er hele ideen med sideloading så mon ikke det bliver muligt. Spørgsmålet er hvor meget sideloaded apps kan få tilladelse til at nå i styresystemet.
Gravatar #3 - rosabella
23. nov. 2023 03:01
[Indlæg er markeret som spam]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login