mboost-dp1

parler app amazon aws google apple app store play / newz.dk

Parler

Apple, Google og Amazon slår ned på Parler

- Via engadget -

Den sociale netværksplatform Parler er blevet fjernet fra App Store og Google Play. Amazon nægter også at hoste platformen på deres servere.

Efter en tumultarisk uge i USA er den sociale netværksplatform Parler blevet fjernet fra både Apples App Store, Google Play Store og AWS.

Parler er en platform der skulle være et alternativ til mainstream sociale netværk som Facebook og Twitter.

Parler har angiveligt en stor brugerbase af amerikanske konservative, Donald Trump-støtter og højrefløjsekstremister.

Efter det blev opdaget, at brugere af Parler opfordrede til vold under de optøjer, der fandt sted i Kongressen i Washington D.C, USA, har Amazon valgt at suspendere samarbejdet med Parler.

Også Apple og Google har fjernet Parlers app fra deres respektive app-butikker.

De har forsvaret valget om at fjerne appen med, at Parler ikke overholdt reglerne om opfordring til vold.

Parlers evne til at moderere appens brugergenerede indhold blev også udpeget som mangelfuld af Apples App Review Board.

Gå til bund
Gravatar #1 - Vanvittig
12. jan. 2021 11:49
USA's nye magtfaktor Silicon Valley viser muskler overfor Washington og Det Hvide Hus. Der har været snak længe om hvorvidt disse techgiganter skulle styres politisk, også i kongressen og i blandt demokrater. Budskabet er ikke til at tage fejl af: Silicon Valley er klar til at forsvare deres magt overfor hvem som helst. Vi kan vist roligt kalde dem den nye 4. statsmagt. Også i Danmark, hvor alt lige fra nyheder fra min fagforening til Mette Frederiksens opslag er "Sponsored", og hvor det er blevet meget svært at være f.eks. et parti som Stram Kurs, der blev fjernet midt under vores valgkamp, hvor de altså var opstillingsberettigede, uanset hvad man måtte mene om det.
Gravatar #2 - TwistedSage
12. jan. 2021 12:39
Passende brugernavn ;)
Gravatar #3 - Vanvittig
12. jan. 2021 16:31
#2
Dit burde være Bidenekstremist. Trump vandt valget og er USA's eneste legitime præsident indtil 2025, men Silicon Valley og Bwalya Sørensen fik clearet de afgørende stemmer, muligvis ved brug af 5G-kraft. Snart får vi stikket, der gør Enhedslisten til Danmarks største parti. En DNA-vaccination med en helt ny og uprøvet teknik, der ændrer vores genetik for altid til fordel for massemigration, techgiganter og elitære superglobalister.

Jeg vil være reduceret til at være en dum lønslave med realkreditlån og den til enhver tid nyeste iPhone. Efter 5G-nettets åbning er jeg også begyndt at uploade madretter på Instagram. Alt hvad jeg ved er noget Google og Facebooks algoritmer har fundet til mig. Alt andet er fake news, falske sundhedsoplysninger og russisk eller kinesisk påvirkningspropaganda. Jeg stoler kun på ting, der er faktatjekket af Helle Thorning.
Gravatar #4 - arne_v
13. jan. 2021 19:38
#0

Parler har sagsøgt AWS.

Og i deres svar har AWS vist nogle de tekster som ligger til grund for at AWS ikke vil hoste dem.

The Verge har offentliggjordt dem:

https://www.theverge.com/2021/1/13/22228675/amazon...

Gravatar #5 - CBM
14. jan. 2021 11:31
#3

Du glemte at fortælle om sammenhængen med New World order

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login