mboost-dp1

apple app store retfærdighed / Newz.dk

Apple

Apple forbereder prishop: Forbrugerne skal betale endnu mere for topmodellen

- Via Computerworld -

Apple forbereder et vildt prishop, der betyder, at forbrugerne skal betale endnu mere for at få fingre i den bedste iPhone.

Købelysten har sjældent været overvældende, når Apple har forsøgt sig med at lancere billigere iPhones, og den nye store iPhone 14 Plus lader heller ikke til at være blevet et hit hos forbrugerne.

Ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg planlægger Apple således at lancere en ny Ultra-model, der ventes at stryge direkte ind i toppen af prishierarkiet og dermed blive den dyreste iPhone i sortimentet.

Topchefen har ikke udelukket prisstigning, og Apple har i efteråret haft succes med at lancere en ny dyrere Ultra-version af Apple Watch.

En kommende Ultra iPhone kan ifølge Bloomberg blive lanceret i 2024, og den vil muligvis blive udstyret med markante kamera-forbedringer, en endnu hurtigere chip og muligvis også en endnu større skærm.

Apple planlægger ligeledes at udstyre de dyre Pro-modeller med endnu flere eksklusive funktioner, som kunderne altså kommer til at gå glip af, hvis de vælger de billigste iPhones.

Apple forbereder altså et prishop, der betyder, at forbrugerne skal betale endnu mere for at få fingre i den bedste iPhone, og det ventes at komme til udtryk ved lanceringen af iPhone 16 i 2024.

Gå til bund
Gravatar #1 - SpegepølseBøvs
6. feb. 2023 16:34
Jeg har en iPhone 11 Pro Max, og købte så en "billig" iPhone 14 Pro Max i Taiwan som konen fik narret fra mig, med den lovning at jeg skulle have en iPhone 15 Pro Max af hende i efteråret. Men tror sgu jeg venter til året efter, og punker hende for en iPhone 16 Pro Max i stedet for. Med det for øje, kan min 11'er godt overlevet et par år endnu :D

Det er faktisk åndet at tænke på at iPhones nu koster det samme som en kvalitetslaptop. Og Apple Watches nu koster det samme som iPhones gjorde i starten. Spooky.

Det er ikke kun pga deres økosystem vi stadig har Apple. Og vi er blevet enige om, at de er blevet for dyre nu. Lad os se hvad fremtiden bringer om nogle år. Nok ikke en skid :o)
Gravatar #2 - larsp
6. feb. 2023 17:21
Jeg har aldrig brugt smartphone covers eller skærmbeskyttere, og har ikke tænkt mig at begynde på det, så disse piv-dyre smartphones er ikke noget jeg kunne finde på at investere i.

Hvad er bedst, en lækker, kompakt, cover-løs mellemmodel, eller en gigantisk topmodel pakket ind i ulækker silikone gummi med en klistret skærmbeskytter der gør den ekstra gigantisk? Lol, der er ingen sammenligning. Jeg forstår ikke folk der køber topmodellerne og gør dette.
Gravatar #3 - SpegepølseBøvs
6. feb. 2023 18:05
#2 Enig. Det er også rigtig nok i vores tilfælde. Jeg har det også hårdt med at købe en så dyr model, for så at pakke den ind, så man ikke længere kan se den. Det er da paradoksalt. Men i vores tilfælde er der mere end design og økosystem, der holder mig ved det åndsvagt dyre mærke. Så vi har lavet en mellemløsning med at købe transparrent MagSafe covers.
Gravatar #4 - larsp
6. feb. 2023 18:52
SpegepølseBøvs (3) skrev:
Men i vores tilfælde er der mere end design og økosystem, der holder mig ved det åndsvagt dyre mærke
Hvad er det der trækker, hvis ikke design og økosystem? Apple er ikke specielt holdbare, de har ikke voldsomt imponerende specs og deres kameraer er ikke markedsførende mere...?

Jeg har holdt mig til Android, men det er godt nok et had-kærlighedsforhold jeg har med det og jeg har været fristet af at prøve Apple nogle gange pga. netop økosystem og design. Apple har ofte haft de bedste kompakte smartphones og har de bedste apps. Men alle begrænsningerne i deres måde at gøre tingende på har holdt mig væk.

I det mindste har Samsung droppet deres defekte curved edge skærme og S22 og S23 er på radaren for mig som næste smartphone. Jeg vælger nok en S22 5G, den er perfekt og billig nok til at holde cover-løs.
Gravatar #5 - Mr.Smiley
6. feb. 2023 19:38
#4 nu kan jeg ikke snakke for #3, men for mit vedkommende er det netop deres økosystem der fik mig til at skifte.

Jeg har længe brugt Android (tilbage fra den første Galaxy telefon, tror jeg - sådan cirka ihvertfald), men har de sidste par år jeg brugte Android, været ret træt af apps der "pludselig blev sløve/tunge" at trække, eller som bare helt valgte at crashe.
Det var umiddelbart ikke pga. "mangel af kræfter" på enheden (sidste Android enhed var en OT 8Pro), så hvorfor det pludselig skulle blive et problem, med apps jeg før intet problem havde med; er mig en gåde.

Efter skifte til en iPhone (knap 2 år siden, mener jeg), har jeg ikke haft andet end gode oplevelser med de apps jeg netop havde problemer med på Android.
Dét at der er ganske få forudbestemte specs at programmere til, tror jeg har gjort ufatteligt meget for Apple. Det fungere for dem. De har langt mere styr på hvad der ryger ud til deres enheder, lader det til (på godt og ondt, vil nogen måske mene).

Generelt set, er jeg fløjtende lige glad med mærket og design - men fucker du med de apps jeg bruger dagligt? - så ryger du for porten :)
Gravatar #6 - SpegepølseBøvs
7. feb. 2023 08:32
larsp (4) skrev:
SpegepølseBøvs (3) skrev:
Men i vores tilfælde er der mere end design og økosystem, der holder mig ved det åndsvagt dyre mærke
Hvad er det der trækker, hvis ikke design og økosystem? Apple er ikke specielt holdbare, de har ikke voldsomt imponerende specs og deres kameraer er ikke markedsførende mere...


Det var mig der udtrykte mig forkert. Sorry. Jeg kan godt lide deres design af deres devices og UI, og deres økosystem passer også godt til mit behov. Men udover det, så er der andre ting der gør, at jeg holder mig til Apples iPhones. Jeg syntes ikke at Apple er et perfekt brand, men gør bare mest af det jeg bedste kan lide. Noget med cons and pros.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login