Apple Inc.

Apple fjerner angiveligt mini-jack på ny iPad Pro: Tilføjer FaceID

Den kommende iPad Pro vil angiveligt ikke have mini-jack support og vil samtidig få FaceID – kendt fra iPhone X.

Siden iPhone 7 udkom i 2016 har Apple ikke haft 3,5 mm jackstik i deres telefoner. Nu vil Apple også indføre denne trend i sin kommende iPad Pro, der også gøres tyndere og smallere, men vil bibeholde samme skærm-størrelse.

Informationen kommer fra kilder tæt på Apples leverandører, der også fortæller, at Apples FaceID kun vil virke, når tabletten er vendt lodret i portræt-mode.

Samtidig indikerer kilderne, at Apple flytter iPad-enhedens Smart Connector – der blandt andet bruges til at forbinde et keyboard – hen på den smalle side, hvor Lightning-porten er.

Dette tyder på, at tabletten vil være lavet til at blive brugt i portræt-mode også.

Apples nyeste iPad, der er rettet mod klasseværelset, udkom tidligere i år med 3,5 mm jackstik intakt – læs mere om denne iPad her.

Gå til bund
Gravatar

#1 Dreadnought 31. jul. 2018 17:44

"Informationen kommer fra kilder tæt på Apples leverandører, der også fortæller, at Apples FaceID kun vil virke, når tabletten er vendt lodret i portræt-mode."

Øh, virker FaceID ikke hvis man ligger hovedet vandret? Jeg troede ligsom at ansigtsgenkendelse var i 3D.
La langue française fait tu parles comme un bébé.
Gravatar

#2 Claus Jørgensen 31. jul. 2018 17:53

Jeg hader virkeligt at de har fjernet mini-jack support. Trådløse headsets har altså ikke strøm nok endnu. Vi er ikke oppe på de magiske 10 timer endnu. Og det er et helvede at lade op hele tiden.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login