mboost-dp1

Shutterstock

Apple-CEO Tim Cook siger “køb din mor en iPhone, hvis du vil stoppe grønne bobler”

- Via The Verge -

Apples administrerende direktør Tim Cook afviste idéen om at vedtage RCS-beskeder for at stoppe de grønne beskedbobler, der opstår når Android-brugere sender beskeder til en iPhone-enhed.

The Verge har nyheden.

“Jeg hører ikke, at vores brugere ønsker, at vi lægger en masse energi i det på nuværende tidspunkt,” sagde Cook, da han blev spurgt, hvordan Apple-grundlæggeren Steve Jobs ville have det med at bruge RCS-standarden i iMessage under Vox Medias Code 2022-begivenheden i sidste uge.

Personen, der stillede spørgsmålet, Vox Medias LiQuan Hunt, svarede tilbage med en gyldig klage og sagde, at hans mor ikke kan se de videoer, han sender til hende. Det hele kommer ned til en mangel på interoperabilitet mellem iMessage og RCS – begge meddelelsessystemer, der kunne tillade billeder og videoer i højere kvalitet, hvis de arbejdede sammen. Cooks forslag til at løse dette irriterende problem: “Køb en iPhone til din mor.”

Selvom det kan virke fjollet, er beskedfarven i iMessage, der adskiller Android-brugere fra iPhone-brugere, blevet et stridspunkt. Googles kampagne for at få Apple til at vedtage standarden har tydeligvis ikke haft nogen effekt på Cook, som offentligt fokuserer på meninger fra folk, der bruger iPhones.

Gå til bund
Gravatar #1 - DrHouseDK
13. sep. 2022 06:14
som offentligt fokuserer på meninger fra folk, der bruger iPhones.

Det giver måske meget god mening at tækkes sine kunder. Man fristes til at bringe politik ind i det, fremfor en bilanalogi. :-)
Gravatar #2 - Claus Jørgensen
13. sep. 2022 11:02
Amerikanerne kunne jo bare bruge rigtige chat apps i stedet for SMS lol
Gravatar #3 - SpegepølseBøvs
13. sep. 2022 17:43
Jeg tror faktisk slet ikke deres app bruger SMS som standard, men kan i stedet automatisk skifte over på den service, hvis intet andet netværk er tilgængeligt.
Gravatar #4 - shackletondk
16. sep. 2022 14:50
Køb en Android så stopper du også de grønne bobler
Gravatar #5 - Strangler
19. sep. 2022 12:16
Claus Jørgensen (2) skrev:
Amerikanerne kunne jo bare bruge rigtige chat apps i stedet for SMS lol

Så SMS er ikke en rigtig chat ? Det er trods alt en standart som har været der i mange år ti'er og som alle telefoner kan "forstå" out of the box uden alle mulige 3rd party apps.

Det er typisk CrApple og ikke en variabel løsning til samfundet og deres brugere mm.

Jeg havde problemer med Apple's lorte måde at håndtere forskellige ting på og løsningen var at hoppe til Android, er evigt glad !

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login