Google Inc.Android Nougat halter efter tidligere OS-udgaver

Det er næsten et år siden, Android 7 Nougat blev udsendt af Google, der for nyligt opdaterede deres udviklerside med information om udbredelsen af de forskellige Android-udgaver.

Her viser tallene, at Nougat-udgaven i dag er installeret på 13,5 procent af alle Android-enheder.

Til sammenligning var forgængeren, Marshmallow, installeret på 15,2 procent efter det første års levetid.

Det mest udbredte Android-OS er i dag Marshmallow (Android 6) med 32,8 procent skarpt efterfulgt af Android 5 Lollipop med 29,2 procent af Android-installationerne.

Ser man på Apples konkurrent, iOS, er 87 procent af enhederne i dag med seneste udgave af styresystemet – iOS 10.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 10. aug. 2017 13:12

Hvis Google havde tænkt sig om i forhold til mulighederne for at de kunne opdatere android versioner udenom Carrier og producenter og generelt ikke blot sætte deres lid til at producenter gør det uden incitament

I blame Google

De kunne som minimum have sat krav om at enheder der opfylde visse krav skulle holdes opdateret hvis den pågældende producent fortsat ønskede at producere android telefoner med Google play understøttelse eller lignende tiltag
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 gramps2 10. aug. 2017 13:45

#1
Med O kommer der bedre mulighed for at opdatere for OEMs.
Gravatar

#3 CBM 10. aug. 2017 16:25

#2: temmelig sent, men bedre sent end aldrig som man siger
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#4 Target 11. aug. 2017 07:34

#1 CBM: Jeg er som såden enig i, at Google/OHA kunne have forudset denne udfordring fra starten af, men det gjorde de så ikke. Og ja der er efterhåden gået ret lang tid, men det lader til at de prioriterer en bedre løsning fremadrettet.
Med hensyn til at stille krav til de enkelte producenter, så tror jeg det havde haft en stor indflydelse på udbredelsen af Android, hvis det var stillet disse krav fra starten af. Hvilken producent ville gå ind til at nyt system og committe sig til at tilpasse sin egen software til fremtidige opdateringer, som man ikke har den fjerneste idé hvad vil indeholde?
Jeg har i hvert fald fuld forståelse for, at man ikke valgte at gå den vej.
Gravatar

#5 CBM 11. aug. 2017 09:08

#4:
ja set i bakspejlet kan jeg godt følge at de ikke kunne stille de krav fra day 1, men nu har android så meget af markedet at Google/Alfabet/The-company-formerly-know-as-Google/Whatever-navn-de-skifter-til-næste-gang vil kunne tillade sig at stille krav.

Jeg har det også sådan med Android O, at jeg vil se det fungere godt, før jeg opgrader telefonen endnu en gang...

(BB priv er min 3 android telefon og BB er hurtige til at sikre sikkerhedspatches)
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login