mboost-dp1

Sidebars

Hjemmealarmstekniker får adgang til over 200 kunders overvågningsbilleder / newz.dk

ADT

Alarmtekniker får adgang til over 200 kunders private sikkerhedskameraer

- Via Ars Technica -

Over 200 kunder er blevet beluret af alarmtekniker 9.600 gange – tilføjede sin e-mail til liste med adgangstilladelser.

35-årig tekniker for hjemmealarmer har udnyttet sin stilling til at belure over 200 kunder i Dallas, USA, i en periode på fem år. Han har fået uberettiget adgang til sikkerhedskameraer i private hjem samlet set 9.600 gange.

Alarmteknikeren havde udvalgt sig hjem med kvinder, som han fandt attraktive.

Han fik adgang til hjemmekameraerne ved at tilføje sin e-mailadresse på listen over mails, som kunderne havde godkendt som adgangsgivende.

En kunde opdagede pludselig den ukendte mail og kunne afsløre teknikeren. Han blev herefter anholdt af FBI i Dallas og fyret af ADT Home Security Systems, som han var ansat hos.

ADT fik herefter travlt med informere og beklage overfor kunderne, at de var blevet beluret af en af deres tidligere medarbejdere.

Hjemmealarmsteknikeren er blevet dømt i retten i Northern Texas for computerbedrageri og “invasive visual recording” i henhold til den texanske lov om ulovlig videooptagelse.

Gå til bund
Gravatar #1 - fe950
26. jan. 2021 08:59

Soveværelse-underholdning!
Gravatar #2 - Ni
26. jan. 2021 11:07
Det bekræfter kun, at overvågning holdes på hjemmenetværket og ingen andre steder... Det er også langt det billigste :-)
Gravatar #3 - Vanvittig
26. jan. 2021 13:29
#2
Ja, hvis man har 7000 kroner til et 100 kg sikkerhedsbrandskab fastboltret til gulv eller væg, hvor NVR'eren kan være, så er det en god løsning. At have cloud-backup er dog nice, hvis tyven stjæler eller smadrer din NVR eller sætter ild til huset. I øvrigt vil begrebet "hjemmenetværk" snart være afskaffet af 5G.

Hos G4S kan man vælge PIR uden kamera. En anden mulighed er at sætte tape for. Hvad angår video-overvågning har jeg et princip om kun at filme udvendige adgangsveje til huset af hensyn til min egen privacy indendørs.

Billigste? Hikvision eller Dahua kamerapakke med NVR er ikke nogen dyr investering. Man vælger selv om man vil proppe et netværkskabel i NVR'eren eller ej. Gør man det, får man adgang til en nice app.

Og ja, så kan den kinesiske efterretningstjeneste se min indkørsel, og om jeg har Tibet-flag på græsplænen. Jeg kan også aktivere munke-recognition, så jeg får en notifikation, hvis en buddhist bliver detekteret.
Gravatar #4 - FeedMe
27. jan. 2021 10:21
Sender en venlig tanke til de kvinder, som jo selvfølgelig også er dejlige og attraktive, som ikke blev udvalgt.
Gravatar #5 - arne_v
28. jan. 2021 01:53
Vanvittig (3) skrev:

Hos G4S kan man vælge PIR uden kamera.


Det er standard uden kamera hos ADT.

(ADT kunde)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login